Κορωνοϊός: Στην Ελλάδα τα πρώτα ψυγεία για τα εμβόλια
Την ώρα που καταστρώνεται το σχέδιο εμβολιασμού των πολιτών κατά του κορωνοϊού, στη χώρα έφθασαν τα πρώτα ψυγεία όπου θα φυλάσσονται τα εμβόλια της Pfizer.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, τα πρώτα επτά ειδικά σχεδιασμένα ψυγεία για την αποθήκευση των εμβολίων της Pfizer έφτασαν ήδη στην Ελλάδα.
Πρόκειται για ειδικά διαμορφωμένους ψυκτικούς θαλάμους όπου θα φυλάσσονται στις κατάλληλες συνθήκες τα εμβόλια.
Στη χώρα αναμένονται άλλα επτά ψυγεία μέσα στον επόμενο μήνα.
Τα ψυγεία αυτά διατηρούν τα εμβόλια στους -80 βαθμούς Κελσίου και χωρούν μέχρι και 100.000 δόσεις εμβολίου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ελλάδα είναι μία από τις πρώτες χώρες που προμηθεύτηκαν τους ειδικούς ψυκτικούς θαλάμους, ενώ μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου αναμένεται να φθάσει και το εμβόλιο, ώστε να αρχίσουν και οι εμβολιασμοί, βάσει του σχεδιασμού που έχει ανακοινώσει το υπουργείο Υγείας.
SPONSORED
Χρυσοχοΐδης: Ανησυχία για πιθανή αλλαγή στρατηγικής της Χαμάς – Ψάχνουμε ποιοι ανέθεσαν την αποστολή
11:34
Χαρδαλιάς για δύο νέες παιδικές χαρές στη Ν. Σμύρνη: «Δημιουργούμε ασφαλείς χώρους ψυχαγωγίας»
11:28
Πανελλήνιες 2026: «Αναμενόμενα» τα θέματα στο Ναυτικό Δίκαιο των ΕΠΑΛ
11:24
Έξαλλη Αμερικανίδα τουρίστρια για την ακρίβεια στη Ρώμη - «Πλήρωσα 44 ευρώ για δύο άθλια παγωτά»
11:20