Συναγερμός στον «Άγιο Σάββα»: Ανεξέλεγκτη η διασπορά του κορωνοϊού - Αναβολή χειρουργείων
Ανανεώθηκε:
Ανεξέλεγκτη είναι η διασπορά του κορωνοϊού σε εργαζόμενους του ογκολογικού νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων.
Ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Καταραχιάς δήλωσε πως μόνο μέσα σε δύο μέρες, Δευτέρα και Τρίτη, βγήκαν 33 τεστ θετικά. Γνωστοποίησε, μάλιστα, ότι αναβάλλονται όλα τα χειρουργεία των ασθενών.
«Σήμερα επί της ουσίας είναι κλειστό το νοσοκομείο... Ένα μόνο χειρουργείο θα γίνει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καταραχιάς, μιλώντας στο Open.
Παράλληλα, σχολίασε και την ΕΔΕ που είχε διατάξει η διοίκηση του νοσοκομείου:
«Η διοίκηση έκανε ΕΔΕ σε εργαζόμενους που βρέθηκαν θετικοί», είπε συγκεκριμένα, τονίζοντας πως η Διοίκηση έχει διακόψει κάθε κανάλι επικοινωνίας με τους εργαζομένους και έχει απαγορεύσει την ενημέρωσή τους από την επιτροπή λοιμώξεων.
SPONSORED
Κιλκίς: Μεγάλες ζημιές σε καλλιέργειες απο χαλαζόπτωση
17:16
«Απέδειξα ότι η Ιταλία δεν έχει πεθάνει», είπε ο άνδρας που μπλόκαρε τον δράστη της Μόντενα
17:11
Νεκροί, τραυματίες και υλικές ζημιές από την μεγαλύτερη επίθεση drones της Ουκρανίας στη Μόσχα
17:04
Ο Δένδιας θα υποδεχθεί αύριο στην Αθήνα τον υπουργό Επικρατείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
16:53