ΕΛΛΑΔΑ

Χριστούγεννα: Έφοδοι σε σπίτια για παράνομα «κορωνο-πάρτι» - «Βροχή» προστίμων και συλλήψεις

Χριστούγεννα: Έφοδοι σε σπίτια για παράνομα «κορωνο-πάρτι» - «Βροχή» προστίμων και συλλήψεις
PIXABAY

Περισσότερα από 10 άτομα συνελήφθησαν την ημέρα των Χριστουγέννων, σε όλη την Ελλάδα, μετά από εφόδους που πραγματοποίησαν οι άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας με την παρουσία δικαστικών λειτουργών, ύστερα από καταγγελίες για τη διενέργεια πάρτι εν μέσω lockdown.

Λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ στην τοπική αστυνομία της Κεφαλονιάς έγινε καταγγελία που ανέφερε πως σε σπίτι στο Αργοστόλι είναι συγκεντρωμένα 35 άτομα.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί μαζί με δικαστικό λειτουργό που έδωσε το «πράσινο φως» για έφοδο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

Οι Αρχές προχωρήσαν σε δυο συλλήψεις. Στον ιδιοκτήτη όπου του επέβαλαν το πρόστιμο των 3.000 ευρώ ενώ πέρασαν χειροπέδες σε ένα ακόμη άτομο καθώς στην κατοχή εντόπισαν μικροποσότητα κάνναβης.

Σε έξι ακόμη άτομα επέβαλαν 300 ευρώ πρόστιμο ενώ κατά τη διάρκεια των ελέγχων στο σπίτι βρέθηκαν και τρία όπλα με δεκάδες σφαίρες.

Ζάκυνθος

Η δεύτερη έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. έγινε σε αγροικία στον Άγιο Λέοντα Ζάκυνθου.

Εννέα άτομα εντοπίστηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα να παίζουν χαρτιά παραβιάζοντας την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Οι αστυνομικοί προχωρήσαν σε συλλήψεις όλων των ατόμων ενώ παρών στην επιχείρηση ήταν και εισαγγελέας.

Πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη ενώ 300 ευρώ τόσο για άσκοπη μετακίνηση όσο και για μη χρήση μάσκας επιβλήθηκαν σε εννέα άτομα.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι βρέθηκαν τρία μασούρια εκρηκτικής ύλης και περισσότερα από 100 μέτρα φυτίλι.

Λευκάδα

Τα πρόστιμα για παράνομα πάρτι στο Ιόνιο συνεχίστηκαν στη Λευκάδα. Η αστυνομία στις 4:00 μετά τα μεσάνυχτα διαπίστωσε ότι σε σπίτι της περιοχής υπήρχαν συγκεντρωμένα άτομα.

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης και επιβλήθηκε πρόστιμο σε πέντε ακόμη άτομα.

Χαλκίδα

Στη νέα Λάμψακο περιπολία της αστυνομίας εντόπισε συγκεντρωμένα άτομα σε σπίτι.

Στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκαν 3.000 ευρώ πρόστιμο ενώ στα 10 άτομα που βρισκόταν στο διαμέρισμα και έπαιζαν χαρτιά 300 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ