ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Εμβολιάστηκαν στο «Σωτηρία» υγειονομικοί και στελέχη του κρατικού μηχανισμού

Κορωνοϊός: Εμβολιάστηκαν στο «Σωτηρία» υγειονομικοί και στελέχη του κρατικού μηχανισμού
INTIME NEWS / Δελτίο τύπου / POOL / ΜΥΡΙΛΛΑΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

Δύο κέντρα εμβολιασμού στήθηκαν σήμερα, Τρίτη, στο νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό «Σωτηρία» προκειμένου να γίνουν οι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί κατά της COVID-19.

Όπως αναφέρει στο CNN Greece ο καθηγητής Παθολογίας και Ογκολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών του ΕΚΠΑ, Κωνσταντίνος Συρίγος, «σήμερα δημιουργήσαμε δύο εμβολιαστικά κέντρα εντός του νοσοκομείου, προκειμένου να εμβολιαστούν τόσο επαγγελματίες υγείας, όσο και άνθρωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και του κρατικού μηχανισμού».

«Ειδικότερα, εμβολιάστηκαν οι περισσότεροι σχεδόν υγειονομικοί- γιατροί και νοσηλευτές- από την Γ’ Πανεπιστημιακή Μονάδα COVID -19 του νοσοκομείου Σωτηρία, στην οποία είναι ο ίδιος επικεφαλής. Εμβολιάστηκαν επίσης, και στελέχη του κρατικού μηχανισμού και των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας».

Να σημειωθεί, ότι ο ίδιος ο καθηγητής Κ. Συρίγος, εμβολιάστηκε την πρώτη ημέρα την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, ημέρα – ορόσημα για όλο τον πλανήτη και την Ελλάδα, που ουσιαστικά σηματοδότησε την αντίστροφη μέτρηση της αρχής του τέλους της πανδημίας, με την έναρξη του εμβολιασμού μέσω της εθνικής εμβολιαστικής εκστρατείας της χώρας μας, με την ονομασία «Ελευθερία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ