ΕΛΛΑΔΑ

Εξαδάκτυλος στο CNN Greece: Να ανοίξει η αγορά αλλά με ύψιστη προσοχή

Εξαδάκτυλος στο CNN Greece: Να ανοίξει η αγορά αλλά με ύψιστη προσοχή
INTIME

Την αδήριτη ανάγκη να ανοίξει σταδιακά η αγορά και το λιανεμπόριο αλλά με όλα τα υγειονομικά μέτρα, με στόχο να τονωθεί η οικονομία η οποία είναι εδώ και μήνες λαβωμένη, αναφέρει στο CNN Greece ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Θανάσης Εξαδάκτυλος.

Είναι μεγάλη ανάγκη και οφείλουμε να επιτρέψουμε να ανοίξουν κάποιες δραστηριότητες ωστόσο με αυστηρούς όρους, επισημαίνει ο πρόεδρος του κορυφαίου θεσμικού οργάνου των γιατρών και προσθέτει:

«Να ανοίξει βεβαίως η αγορά, αρκεί, να υπάρχει επίγνωση ότι η όποια επίδραση από τη διασπορά του ιού θα είναι αρνητική και γι’ αυτό το λόγο, απαιτείται αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας και η ελάχιστη δυνατή έκθεση στον ιό. Ο κίνδυνος είναι μπροστά μας, καθώς ο χειμώνας μόλις έφθασε».

Εν τω μεταξύ να σημειώσουμε, ότι πριν μερικές ημέρες, σε σχετικό του tweet, αναφορικά με την ανάγκη να μπει και πάλι μπροστά η οικονομία, o κ. Εξαδάκτυλος ανέφερε: «Μεταξύ του πατέρα που ζητά να ανοίξει το μαγαζί του και του παιδιού που θέλει να πάει στους συμμαθητές του και τη δασκάλα του, νομίζω προηγείται ο πατέρας. Καλύτερα να έρθει εισόδημα στο σπίτι και να συνεχιστεί η τηλε-εκπαίδευση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ