Δεν θα γίνει η σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό
Ανανεώθηκε:
Δεν θα πραγματοποιηθεί η σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό στο υπουργείο Υγείας.
Ειδικότερα, η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της σημερινής προγραμματισμένης συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής των Ελλήνων.
Η εξέλιξη της πανδημίας, οι μεταλλάξεις του κορωνοϊού και το ενδεχόμενο ενός τρίτου κύματος βρίσκονται στο επίκεντρο της σημερινής συζήτησης.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μαζί με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Χαρδαλιά αλλά και τους κ.κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα και Σωτήρη Τσιόδρα ενημερώνουν την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για θέματα της αρμοδιότητάς τους.
Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημίας που ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, αλλά και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας προσέρχονται στη Βουλή προς ενημέρωση.
SPONSORED
Η Μέρκελ καλεί την Ευρώπη να διαπραγματευτεί με τη Ρωσία
23:49
Ιράν: Πάνω από 4.000 συλλήψεις για κατηγορίες που σχετίζονται με τον πόλεμο
23:40
Εξαφανίστηκε 14χρονος από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης - «Πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο»
23:29
Στη Βουλή η τροπολογία για την ταχύτερη εκδίκαση υποθέσεων βουλευτών – Τι προβλέπει
23:18