ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρει η μαρτυρία της μητέρας για τον ξυλοδαρμό του 5χρονου γιου της από τον σύντροφό της

Σοκάρει η μαρτυρία της μητέρας για τον ξυλοδαρμό του 5χρονου γιου της από τον σύντροφό της
EUROKINISSI

Σοκάρει η μαρτυρία της μητέρας του πεντάχρονου αγοριού, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον 40χρονο φίλο της στην Αλεξανδρούπολη. Ακόμη και οι αστυνομικοί που άκουγαν τις περιγραφές της γυναίκας ένιωσαν σοκαρισμένοι. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι αρχές άσκησαν δίωξη και στους γονείς του 40χρονου, γιατί έμεναν δίπλα τους, γνώριζαν τι είχε γίνει και δεν το είχαν καταγγείλει. 

Στη μαρτυρία της η μητέρα του παιδιού ανέφερε: "Άρχισε να χτυπάει δυνατά το παιδί στο κεφάλι. Δεν ήταν η πρώτη φορά. Τις τελευταίες 20 ημέρες το έκανε συνέχεια. Μετά πήρε το σκουπόξυλο κι ενώ το παιδί είχε καθίσει στα γόνατα και προσπαθούσε να καλύψει τo κεφάλι του με τα χέρια του, εκείνος το χτυπούσε με μανία όσο πιο δυνατά μπορούσε”.

“Το παιδί έκλαιγε και ζητούσε βοήθεια, τότε τον είδα να αρπάζει το παιδί από τους ώμους, να το σηκώνει ψηλά στον αέρα και να το πετάει με δύναμη κάτω στο μωσαϊκό. Σταμάτησε να κλαίει, σταμάτησε να μιλάει και νόμιζα ότι είχε πεθάνει", πρόσθεσε στην συγκλονιστική μαρτυρία της.

Ο πεντάχρονος διακομίστηκε χτες το απόγευμα με πολλαπλά και σοβαρότατα τραύματα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Θύμα της βαναυσότητας του κατ' επανάληψη συλληφθέντα 40χρονου για κλοπές και ναρκωτικά, ήταν και το 3χρονο αδερφάκι του πεντάχρονου, το οποίο εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές στην οικία του δράστη σε κακή ψυχολογική και σωματική κατάσταση. Το τρίχρονο νοσηλεύεται και έχει σημάδια από καψίματα σε όλο το σώμα.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης προχώρησε στη σύλληψη και της μητέρας των ανηλίκων θυμάτων καθώς και των γονιών του δράστη.

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στην Εισαγγελία Αλεξανδρούπολης. Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη στον πατριό, τη μητέρα αλλά και στους γονείς του δράστη διότι γνώριζαν, καθώς έμεναν δίπλα και δεν έκαναν τίποτα.

Διαβάστε επίσης:

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 5χρονος-θύμα ξυλοδαρμού του φίλου της μητέρας του

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 5χρονος - Τον ξυλοκόπησε ο φίλος της μητέρας του

ΔΗΜΟΦΙΛΗ