ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Θετική η ανακρίτρια της Novartis - Κρούσματα και στο Πρωτοδικείο

Κορωνοϊός: Θετική η ανακρίτρια της Novartis - Κρούσματα και στο Πρωτοδικείο
Φωτογραφία αρχείου INTIME

Θετική στον κορωνοϊο ανιχνεύθηκε η αρεοπαγίτης ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου στην υπόθεση της Novartis Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, μετά την επαφή που είχε στο πλαίσιο της κατάθεσης του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου, ο οποίος ήδη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία», λόγω της βρετανικής μετάλλαξης.

Τη Δευτέρα, η κυρία Αλεβιζοπούλου ανέβασε πυρετό και για το λόγο αυτό μετέβη στο νοσοκομείο «Σισμανόγλειο» και οι γιατροί μετά από τις αναγκαίες εξετάσεις διαπίστωσαν ότι είναι θετική στον κορωνοϊό. Της έδωσαν εξιτήριο και θα παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό.

Το ίδιο και ο σύζυγος της και τα δύο παιδιά της.

Μέχρι στιγμής η γραμματέας των ανακρίσεων είναι αρνητική, μετά τα τεστ στα οποία έχει υποβληθεί, αλλά εξακολουθεί να είναι σε καραντίνα η ίδια και τα μέλη της οικογένειάς της.

Ακόμη, θετικός στον κορωνοϊό ανιχνεύθηκε ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωσήφ Τσαλαγανίδης, η σύζυγός του και η κόρη του, όπως θετικός ανιχνεύτηκε και ο τέως προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και νυν προϊστάμενος της Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου (Σύρος) εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Πούλιος.

Όλοι βρίσκονται σε καραντίνα και υπό ιατρική παρακολούθηση.

Τέλος, θετικοί στον COVID-19 βρέθηκαν και στο Πρωτοδικείο Αθηνών, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστός ο ακριβής αριθμός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ