Κακοκαιρία «Μήδεια» - ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Επαναλειτουργεί κανονικά ο σιδηρόδρομος
Ανανεώθηκε:
Το σιδηροδρομικό δίκτυο έδωσε από το μεσημέρι σε κυκλοφορία η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, μετά την απομάκρυνση των δέντρων τα οποία εμπόδιζαν την κίνηση των συρμών.
Οι προσπάθειες των συνεργείων του ΟΣΕ, όπως αναφέρουν στελέχη του Οργανισμού, συνεχίζονται, ώστε να αποκατασταθεί και η ηλεκτροδότηση των γραμμών.
Λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων που επικράτησαν την Τρίτη σε όλη την Αττική, καθώς και του αυξημένου παγετού, υπήρχαν προβλήματα στα «κλειδιά» τα οποία και αποκαταστάθηκαν.
Νωρίτερα, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ εποπτικά συνεργεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ διενήργησαν αυτοψίες, προκειμένου να διαπιστωθεί η δυνατότητα εκτέλεσης δρομολογίων σε όλο το δίκτυο.
Πάντως, τα ίδια στελέχη κάνουν λόγο για υποστελέχωση του ΟΣΕ, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η έγκαιρη αποκατάσταση των βλαβών, ειδικά όταν αυτές είναι πολλές, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του εναπομείναντος προσωπικού.
Αλ. Εξάρχου: Οι μακροχρόνιες συμφωνίες προμήθειας LNG είναι κλειδί για την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης
15:22
Πειθαρχική έρευνα για περιστατικό κατανάλωσης κάνναβης από μαθητές σε σχολική εκδρομή
15:16
Θεσσαλονίκη: Nεαρός απείλησε να πέσει από τον Λευκό Πύργο - Απομακρύνθηκε με ασφάλεια
15:04
Κακοκαιρία Erminio: Χάρτες του meteo με τις «κόκκινες περιοχές» - Μέσα στο τρίωρο 18:00 - 21:00 ο μεγαλύτερος όγκος νερού
14:54