ΕΛΛΑΔΑ

Επιθέσεις σε εμπορικά καταστήματα στο Παλαιό Φάληρο από συμπαραστάτες του Κουφοντίνα

Επιθέσεις σε εμπορικά καταστήματα στο Παλαιό Φάληρο από συμπαραστάτες του Κουφοντίνα
Φωτογραφία αρχείου ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Καταδρομικές επιθέσεις σε εμπορικά καταστήματα στο Παλαιό Φάληρο έκαναν τη νύχτα οι συμπαραστάτες του τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ένα κατάστημα αθλητικών ειδών, ένα κατάστημα αισθητικής, ένα ενεχυροδανειστήριο, καθώς επίσης και διαγνωστικό κέντρο έγιναν στόχος της μανίας των κουκουλοφόρων που κατάφεραν ανενόχλητοι να προκαλέσουν φθορές σε περιουσία ανυποψίαστων πολιτών.

Και δεν σταμάτησαν εκεί… Στόχος τους έγινε και ένα υποκατάστημα τράπεζας ενώ μετά το Παλαιό Φάληρο ακολούθησε το Παγκράτι, όπου έκαψαν κάδους απορριμμάτων.

Οι κουκουλοφόροι συμπαραστάτες του Κουφοντίνα φαίνεται να έχουν μπει στην επόμενη φάση και να κλιμακώνουν τη δράση τους, χτυπώντας αυτή τη φορά καταστήματα πολιτών –κάτι που έτσι και αλλιώς κάνουν κάθε φορά που συμπαραστέκονται σε απεργία πείνας του Κουφοντίνα, όπως την αμέσως προηγούμενη φορά όπου είχαν χτυπήσει ακόμη και στην οδό Ερμού στο κέντρο της Αθήνας.

Πάντως συλλήψεις δεν έγιναν ούτε αυτή τη φορά ενώ οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι ομάδες των αναρχικών να αρχίζουν να χτυπούν περιφερειακά καταστήματα –κυρίως εμπορικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ