Συγκέντρωση των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων έξω από το Μαξίμου τη Δευτέρα
Παράσταση διαμαρτυρίας στο Μέγαρο Μαξίμου θα πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα 1η Μαρτίου, στις 12.30', οι Πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας και άλλοι δικηγόροι, διαμαρτυρόμενοι για την κυβερνητική στάση ως προς τη λήψη μέτρων στήριξης του κλάδου κατά την περίοδο της καραντίνας.
Η συγκέντρωση γίνεται μετά από απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος (20.2.2021), σε εκτέλεση της από 5.2.2021 απόφασης της Ολομέλειας και λαμβανομένου υπόψη ότι μέχρι σήμερα η κυβέρνηση δεν έχει ανταποκριθεί θετικά στα αιτήματα του κλάδου.
Οι Πρόεδροι όλων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας θα λάβουν μέρος στην κινητοποίηση αυτή, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Συντάγματος και το ν. 4703/2020 και με την αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων πρόληψης και προστασίας από τον κορωνοϊό.
Οι εκπρόσωποι των δικηγόρων θα επιδώσουν σχετικό ψήφισμα διαμαρτυρίας στον πρωθυπουργό, το οποίο έχουν υπογράψει ως τώρα περισσότεροι από 10.000 ενεργοί δικηγόροι-μέλη του ΔΣΑ, του ΔΣ Πειραιώς και άλλοι.
ΗΠΑ-Ιράν: Στο Ομάν αναμένεται να διεξαχθούν οι συνομιλίες Ουάσιγκτον και Τεχεράνης
16:17
Συνελήφθη 21χρονος για ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ηλικιωμένου τον Ιούνιο του 2025
16:09
Νερό: Η αστείρευτη πηγή ενέργειας του ανθρώπου, χωρίς επεξεργασία, χωρίς αλλοίωση
16:07
Στη φυλακή ο Έλληνας σαμποτέρ γερμανικών πλοίων - Το δικαστικό συμβούλιο αποφασίζει την έκδοση του
16:05