Επίθεση με μολότοφ σε κτήριο όπου στεγάζεται υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. στη Νέα Φιλαδέλφεια
Ανανεώθηκε:
Μολότοφ σε κτήριο που στεγάζεται η Διεύθυνση Διαχείρισης Χρηματικού της ΕΛ.ΑΣ., στη Νέα Φιλδάλφεια πέταξαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Κυριακής.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 3:30, οι δράστες πέταξαν δύο μολότοφ με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Πατριάρχου Κωνσταντίνου.
Η ΕΛΑΣ πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Να σημειωθεί ότι το βράδυ του Σαββάτου, άγνωστοι εξαπέλυσαν επίθεση με μολότοφ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ .
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι πέταξαν πέντε βόμβες μολότοφ – τρεις εκ των οποίων κατέληξαν στον μαντρότοιχο ενώ δύο βρήκαν το στόχο τους και μπήκαν στον περιβάλλοντα χώρο του σταθμού.
Στη συνέχεια οι δράστες εξαφανίστηκαν.
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατατέθηκε η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Προανακριτικής για Λιβανό και Αραμπατζή
20:04
Τιτάνια μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς στο Ίλιον: Στάχτη έγιναν επιχείρηση και διαμερίσματα (vids)
20:00
Ένωση Εισαγγελέων για το ψήφισμα του ΔΣΑ περί παραίτησης Τζαβέλλα: «Πλήγμα για τη Δικαιοσύνη»
19:52
Και επίσημα ο ευρωβουλευτής Ν. Φαραντούρης στο ΠΑΣΟΚ - Η συνάντηση με τον Ν. Ανδρουλάκη
19:43