Επίθεση με μολότοφ σε κτήριο όπου στεγάζεται υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. στη Νέα Φιλαδέλφεια
Ανανεώθηκε:
Μολότοφ σε κτήριο που στεγάζεται η Διεύθυνση Διαχείρισης Χρηματικού της ΕΛ.ΑΣ., στη Νέα Φιλδάλφεια πέταξαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Κυριακής.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 3:30, οι δράστες πέταξαν δύο μολότοφ με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Πατριάρχου Κωνσταντίνου.
Η ΕΛΑΣ πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Να σημειωθεί ότι το βράδυ του Σαββάτου, άγνωστοι εξαπέλυσαν επίθεση με μολότοφ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ .
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι πέταξαν πέντε βόμβες μολότοφ – τρεις εκ των οποίων κατέληξαν στον μαντρότοιχο ενώ δύο βρήκαν το στόχο τους και μπήκαν στον περιβάλλοντα χώρο του σταθμού.
Στη συνέχεια οι δράστες εξαφανίστηκαν.
SPONSORED
Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός - Χαμηλές ταχύτητες στο κέντρο - Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό
08:49
Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας συγκαλεί ο Νετανιάχου
08:37
Μπαρούτι στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ χτύπησε και πετροχημικό εργοστάσιο στο Ιράν - Live οι εξελίξεις
08:32
Στις 12 το μεσημέρι στο κοιμητήριο Παπάγου η κηδεία του Γιώργου Σουφλιά
08:24