Νοσοκομείο Μεταξά: Θετικοί στον κορωνοϊό 24 εργαζόμενοι - Διασπορά σε ασθενείς
Για μεγάλη διασπορά του κορωνοϊού στο αντικαρκινικό νοσοκομείο Μεταξά κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, επισημαίνοντας πως περί τους 24 εργαζόμενους και 20 νοσηλευόμενους ασθενείς έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό SARS-Cov-2 και η ιχνηλάτηση συνεχίζεται.
Ο κ. Γιαννάκος αναφέρει πως ως αποτέλεσμα έχουν κλείσει κλινικές.
«Εκλεισαν χειρουργεία, εξωτερικά ιατρεία, καθώς και η αιματολογική και η μία ογκολογική κλινική» αναφέρει σε δήλωσή του.
Όσοι ασθενείς ήταν θετικοί μεταφέρθηκαν στον 6ο όροφο του νοσοκομείου.
«Δεν τηρούνταν το υγειονομικό πρωτόκολλο που επιβάλλει την διενέργεια τακτικών τεστ στο προσωπικό και σε ασθενείς. Επίσης, οι συνοδοί δεν επιδείκνυαν αρνητικό τεστ» καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.
Παράλληλα, κάνει λόγο για τραγικές ελλείψεις προσωπικού. «Η διοίκηση προσπαθεί χωρίς προσωπικό να ανοίξει τη ΜΑΦ ως ΜΕΘ γενικών περιστατικών έξι κλινών χωρίς προσωπικό» αναφέρει.
Σε λειτουργία τέθηκε το υποσύστημα Εργοσήμου ΟΓΑ μέσω e-ΕΦΚΑ - Ποιες οι νέες δυνατότητες
00:30
Περισσότεροι από 1700 Αφρικανοί πολεμούν για την Ρωσία στα μέτωπα της Ουκρανίας
23:59
ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις 27 Φεβρουαρίου και 24ωρη απεργία στις 28 Φεβρουαρίου
23:49
Παραιτήθηκαν ο Γενικός Εισαγγελέας και ο Συνήγορος του Πολίτη στη Βενεζουέλα
23:44