Χαρδαλιάς: Στην Πάτρα σήμερα με κλιμάκιο της ΓΓΠΠ
Ανανεώθηκε:
Στην Πάτρα θα μεταβεί σήμερα το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, συνοδευόμενος από κλιμάκιο στελεχών της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.
Ο υφυπουργός θα προεδρεύσει σύσκεψης, στις 17.30, για την αξιολόγηση της εξέλιξης της πανδημίας στην Αχαΐα, στην οποία θα συμμετέχουν ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, Ιωάννης Καρβέλης, καθώς και εκπρόσωποι όλων των συναρμόδιων φορέων για τη διαχείριση της πανδημίας. Η σύσκεψη θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Πατρών (ΟΛΠΑ), όπου στη συνέχεια ο Νίκος Χαρδαλιάς θα πραγματοποιήσει και την τελική αυτοψία για την οριστική χωροθέτηση του νέου mega εμβολιαστικού κέντρου της Πολιτικής Προστασίας.
Ο Νίκος Χαρδαλιάς θα επισκεφθεί, τέλος, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, στις 18.30, όπου, συνοδευόμενος από τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας Έναντι Κορονοϊού, Χαράλαμπο Γώγο, θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με μέλη της διοίκησης και του υγειονομικού προσωπικού, ιδίως εργαζόμενους στις μονάδες ΜΕΘ και Covid-19 του νοσοκομείου.
SPONSORED
Αγροτική Εστία: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους δικαιούχους - Ποια η προθεσμία
04:00
Nέο επίδομα ηλεκτρικού ρεύματος: Πόσο πιθανό το σενάριο - Ποια οκτώ μέτρα βρίσκονται σε ισχύ
03:00
Eurovision 2026: Πρώτη η Βουλγαρία με το «Bangaranga» - Στην 10η θέση ο Akylas με το Ferto
02:00
Ποιες προθεσμίες δόθηκαν για τα Προγράμματα «Εξοικονομώ» - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
02:00