Θλίψη στην Κάρπαθο: Πέθανε 8χρονο αγόρι
Ανανεώθηκε:
Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ένα 8χρονο αγοράκι το οποίο είχε μεταφερθεί από την Κάρπαθο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το αγοράκι, άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε με super puma χθες τα ξημερώματα με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα το οποίο δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί στην Κάρπαθο.
Δυστυχώς το αγόρι δεν τα κατάφερε, παρά την άμεση αεροδιακομιδή από την Κάρπαθο στο Ηράκλειο και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα στη Μονάδα Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην τοπική ιστοσελίδα Creta24, o διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Γιώργος Χαλκιαδάκης, η κατάσταση της υγείας του παιδιού κρίθηκε πολύ σοβαρή από την πρώτη στιγμή.
Αρχικά, το παιδί υπεβλήθη σε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση για 45 περίπου λεπτά ενώ αργότερα όταν κατέφθασε στο ΠΑΓΝΗ με super puma, οι προσπάθειες συνεχίστηκαν για 30 – 40 λεπτά.
Ωστόσο, το δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε λίγο μετά τις 08.00 το πρωί.
Στο «μικροσκόπιο» της ΑΑΔΕ οι πληρωμές μέσω IRIS – Βροχή προστίμων για παραβάσεις
01:00
: Χρηματοδότηση έως 10.000€ για μετακόμιση - Όλα όσα προβλέπει το πρόγραμμα «Μετεγκατάσταση»
00:30
Ιαπωνία: Ακυρώθηκε το φεστιβάλ των ανθισμένων κερασιών στο Φούτζι λόγω απείθαρχων τουριστών
23:57
Έβρος: Άνοιξαν τα θυροφράγματα στο Πύθιο – Στα 5,90 μέτρα η στάθμη του ποταμού
23:45