ΕΛΛΑΔΑ

Γαλάτσι: Το σημείο όπου δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό η 25χρονη έγκυος

Γαλάτσι: Το σημείο όπου δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό η 25χρονη έγκυος

Την τοποθεσία όπου κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από άγνωστο άνδρα στο Γαλάτσι, υπέδειξε στις Αρχές η 25χρονη γυναίκα, η οποία είναι έγκυος στον τέταρτο μήνα της κύησής της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η γυναίκα φέρει εγκαύματα στα χείλη και τα μάγουλά της και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η ΕΛ.ΑΣ. απασχολείται τις τελευταίες ώρες με το περίεργο περιστατικό, το οποίο ξύπνησε μνήμες από την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε ότι ένας άνδρας της προκάλεσε εγκαύματα με βαμβάκια που ήταν εμποτισμένα με άγνωστο υγρό.

Η 25χρονη κοπέλα υποστήριξε ότι ενώ περπατούσε στην οδό Ηπείρου στο Γαλάτσι, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα της και ένας άνδρας, αφού την έριξε στο έδαφος, την ακινητοποίησε και με βαμβάκια εμποτισμένα με υγρό της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο.

Αμέσως μετά, ο εν λόγω άνδρας επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και παραμένει και νοσηλεύεται, ενώ οι γιατροί ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει από τι προήλθαν τα εγκαύματα.

Για τους αστυνομικούς είναι μια υπόθεση με αρκετά αναπάντητα ερωτήματα, χωρίς να έχει ακόμη ξεκαθαριστεί.

Κυρίως, όμως, δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν πράγματι πρόκειται για κάποιο υγρό που προκάλεσε εγκαύματα ή όχι –κάτι, όμως, που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ