Αγία Παρασκευή: Έβγαλαν καραμπίνες στην εκκλησία λίγο πριν από την Ανάσταση
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μ. Σαββάτου, λίγο πριν την Ανάσταση στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα στην Αγία Παρασκευή.
Πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο για να γιορτάσουν την Ανάσταση παρατήρησαν δυο άντρες με καραμπίνες στα χέρια στο πίσω μέρος του ναού και αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.
Στο σημείο έσπευσε αξιωματικός και αστυνομικοί της ομάδας Δίας Βορειανατολικής Αττικής.
Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μπήκαν ακόμα και μέσα στο ιερό και ενημέρωσαν τον ιερέα ότι έπρεπε να κάνουν έρευνες, ωστόσο εντόπισαν τελικά τα 2 άτομα στον εξωτερικό χώρο.
Τους πέρασαν χειροπέδες και με περιπολικό τους προσήγαγαν στο τμήμα ασφαλείας Αγίας Παρασκευής όπου τελικά οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις.
Παράλληλα εντόπισαν και μια χάρτινη κούτα με πλήθος φυσιγγίων.
Οι δυο συλληφθέντες φέρεται να υποστήριξαν ότι θα χρησιμοποιούν τις καραμπίνες προκειμένου να ρίξουν μπαλωθιές για την Ανάσταση.
Σύγκρουση τρένων στην Πολωνία: Τουλάχιστον τρεις τραυματίες από εκτροχιασμό βαγονιών
21:08
ΟΗΕ: Αναστέλλεται η απομάκρυνση πλοίων και ναυτικών από το Ορμούζ μετά την επίθεση σε πλοίο στο Ομάν
21:02
Μαρινάκης για Τσίπρα: Να απαντήσει αν θέλει να σύρει ξανά σε περιπέτειες τη χώρα
20:59
Απελαύνει τον Ρουμάνο πρόξενο η Μόσχα μετά το κλείσιμο του ρωσικού προξενείου στην Κονστάντζα
20:53