Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 47 ετών ο διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας Αθήνας
Ανανεώθηκε:
Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο 47χρονος διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας στην Αθήνα, Θάνος Τάτσης, λόγω καρδιακού γεγονότος.
Ο 47χρονος εκλιπών υπήρξε μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων, με τον πρόεδρο Βασίλη Πολυμερόπουλο και το Διοικητικό Συμβούλιο να εκφράζουν τα ειλικρινή και θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, εξέφρασε την θλίψη του για την απώλεια του Θάνου Τάτση με το ακόλουθο μήνυμα στο Facebook:
«Ένας νέος άνθρωπος, ο Θάνος Τάτσης, Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας της Αθήνας, έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά, προδομένος από την καρδιά του. Ακούραστος, αφοσιωμένος στη δουλειά του και, πάνω απ´όλα, πάντα χαμογελαστός. Η οικογένεια του δήμου Αθηναίων πενθεί. Να είναι δυνατοί οι άνθρωποί σου για να αντέξουν τον πόνο της απώλειάς σου. Αντίο Αρχηγέ».
Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας με επιχορήγηση 17.500 ευρώ: Πώς θα υποβάλετε αίτηση
01:00
Σε λειτουργία τέθηκε το υποσύστημα Εργοσήμου ΟΓΑ μέσω e-ΕΦΚΑ - Ποιες οι νέες δυνατότητες
00:30
Περισσότεροι από 1700 Αφρικανοί πολεμούν για την Ρωσία στα μέτωπα της Ουκρανίας
23:59
ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις 27 Φεβρουαρίου και 24ωρη απεργία στις 28 Φεβρουαρίου
23:49