ΕΛΛΑΔΑ

Ελευσίνα: Τους άρπαξαν τις κάρτες και έκαναν απροκάλυπτα αγορές

Ελευσίνα: Τους άρπαξαν τις κάρτες και έκαναν απροκάλυπτα αγορές
ΙΝΤΙΜΕ

Με ταχυδακτυλουργικό τρόπο κατάφεραν να αρπάξουν το τσαντάκι με κάρτες ανάληψης από το αυτοκίνητο ενός ζευγαριού, που είχαν έρθει από την Κόρινθο για δουλειές και είχαν σταματήσει για λίγο στην Ελευσίνα.

Και όλα τους τα χρήματα θα είχαν κάνει… φτερά, εάν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής δεν κατάφερναν να εντοπίσουν τους δράστες και μάλιστα την ώρα που αγόραζαν ρούχα από κατάστημα στην Ελευσίνα και πλήρωναν με τις κάρτες του ζευγαριού.

Όλα ξεκίνησαν όταν τα θύματα ειδοποίησαν την αστυνομία για τη διάρρηξη στο αυτοκίνητό τους.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο πήραν την πλήρη περιγραφή των δραστών, καθώς το ζευγάρι τους είδε την ώρα που απομακρυνόντουσαν από το αυτοκίνητό τους και άρχισαν αμέσως τις αναζητήσεις.

Μάλιστα, όπως τους είπαν τα θύματα, άρχισαν στα κινητά τους τηλέφωνα να έρχονται ειδοποιήσεις ότι κάποιος χρησιμοποιεί τις κάρτες τους.

Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. πήγαν σε καταστήματα ρούχων, έψαξαν τις κάμερες κλειστού κυκλώματος και εντόπισαν μια γυναίκα Ρομά, η οποία μάλιστα ήταν γνωστή στις αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Αμέσως άρχισαν αναζητήσεις στη γύρω περιοχή και τελικά εντόπισαν και συνέλαβαν τη γυναίκα, η οποία μάλιστα τους υπέδειξε και το σημείο που πέταξε τα υπόλοιπα έγγραφα που είχε αρπάξει από το ζευγάρι.

Η δράστης οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας και όλα τα κλοπιμαία παραδόθηκαν στα θύματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ