Παραιτήθηκε ο Φουρθιώτης από το αίτημα να αυξηθούν τα μέτρα φρούρησής του
Ανανεώθηκε:
Παραιτήθηκε σήμερα από την αίτησή του με την οποία ζητούσε να ακυρωθεί η πράξη του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. που μείωσε ορισμένα μέτρα που είχαν διατεθεί για την προστασία του ο Μένιος Φουρθιώτης.
Ο προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό από τις αρχές Μαΐου παρουσιαστής για την υπόθεση των κατά παραγγελία χτυπημάτων σε βάρος του προκειμένου να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης των αρχών και προστασίας του, μέσω του δικηγόρου του Πάνου Λαζαράτου, παραιτήθηκε από το ένδικο μέσο που είχε καταθέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου επρόκειτο να συζητηθεί σήμερα η εν λόγω αίτηση.
Σημειώνεται ότι με την από 31.3.2021 πράξη του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. έπαυσε η προσωπική φρούρηση του Μένιου Φουρθιώτη (τέσσερις αστυνομικοί, συνοδευτική μοτοσυκλέτα με αστυνομικό και υπηρεσιακό αυτοκίνητο) καθώς και η φρούρηση της κατοικίας του, ενώ παρέμεινε η φρούρηση των χώρων εργασίας του.
Μέχρι στιγμής το ΣτΕ έχει απορρίψει τόσο το αίτημα του Μένιου Φουρθιώτη για έκδοση προσωρινής διαταγής που να «παγώνει» την απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., όσο και το αίτημα έκδοσης αναστολής της ίδιας απόφασης.
SPONSORED
Ρωσικές παρεμβολές οδήγησαν τα ουκρανικά drone στην Ρουμανία λέει το Κίεβο
15:30
Το βίντεο - αφιέρωμα της Finos Film για τα 25 χρόνια από τον θάνατό του Ντίνου Ηλιόπουλου
15:24
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Η σημασία των αστικών κήπων ως ασπίδα απέναντι στην κλιματική κρίση
15:17
Πολάκης: «Τα ιστορικά κόμματα δεν καταργούνται με ατομικές αποφάσεις»
15:15