ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο 32χρονος τη δολοφονία της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο 32χρονος τη δολοφονία της Καρολάιν
INTIME/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

«Λύγισε» υπό το βάρος των στοιχείων που συνέλεξε με μεθοδικότητα η αστυνομία ο 32χρονος πιλότος και τελικά ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του στα Γλυκά Νερά. 

«Εκείνο το βράδυ της 11ης Μαΐου, τσακωθήκαμε πάλι για άλλη μια φορά. Με έδιωξε από το κρεβάτι και την είδα φεύγοντας να βάζει και το μωρό στην κούνια. Θόλωσα και ενώ συνέχιζε να φωνάζει, πήγα από πάνω της και της έκλεισα το στόμα με τα χέρια μου. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή, έψαξα να δω πώς να το καλύψω γιατί υπάρχει και ένα μωρό 11 μηνών. Δεν είχα συνεργό, τα έκανα όλα μόνος μου και προσπάθησα όσο μπορούσα να τα κάνω έτσι, ώστε να γίνουν πιστευτά».

Αυτές ήταν οι περιγραφές της ομολογίας του 32χρονου πιλότου, ο οποίος στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών παραδέχθηκε ότι έλεγε ψέματα για όσα συνέβησαν μέσα στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών και ότι ήταν αυτός που σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν. Κατόπιν αυτών των εξελίξεων ο πιλότος θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11 Μαΐου στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ..

Μαραθώνια η εξέταση του πιλότου

Ο καθ' ομολογία δράστης της δολοφονίας της 20χρονης βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών επί περισσότερες από 6 ώρες για να δώσει εξηγήσεις σε σχέση με τα νέα στοιχεία και δεδομένα που η αστυνομία είχε πλέον στα χέρια της.

Όσα μέχρι σήμερα είχε πει στους αστυνομικούς ο πιλότος άρχισαν να καταρρέουν ένα προς ένα, μέχρι που τελικά ομολόγησε στις 21:30.

Ο πιλότος παραδέχθηκε ότι είχαν συχνά προστριβές, καθώς και ότι η Καρολάιν ήθελε να χωρίσουν. Υποστήριξε, δε, ότι δεν είχε προσχεδιάσει κάτι και πως αφού έγινε ό,τι έγινε, επιχείρησε να καλύψει τα ίχνη του. Αυτή είναι η εξήγηση για τη «σκηνοθεσία» στο χώρο της δολοφονίας, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το κρέμασμα του σκυλιού της οικογένειας, την αφαίρεση της ψηφιακής κάρτας από το καταγραφικό μηχάνημα του σπιτιού, ακόμη και το γεγονός ότι βρέθηκε δεμένος...

Οι δύο αξιωματικοί του είχαν από νωρίς καταστήσει σαφές ότι δεν παίρνουν πια ως δεδομένα όσα τους είχε πει και ότι θα πρέπει να απαντήσει με σαφήνεια στα δεδομένα που έχουν προκύψει.

Και δεν ήταν μόνο το κινητό-ρολόι της 20χρονης Καρολάιν που είχε καταγράψει παλμούς την ώρα που με βάση την περιγραφή του πιλότου η κοπέλα ήταν νεκρή, αλλά όπως προκύπτει η εφαρμογή στο κινητό τηλέφωνο του ίδιου έχει καταγράψει το επίμαχο διάστημα να κάνει βήματα μέσα στο σπίτι, ενώ θεωρητικά είχε πει ότι ήταν δεμένος και φιμωμένος.

Επιπλέον, υπήρξαν κάποιες διαπιστώσεις από την αστυνομία που σχετίζονταν με την αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι, ενώ νέο φως στις έρευνες έριξαν οι πληροφορίες ότι τελικά δεν ήταν και τόσο αγαπημένο το ζευγάρι και ότι η 20χρονη είχε αρκετές φορές εκφράσει τη θέλησή της να φύγει από τον 32χρονο και να χωρίσουν.

Νωρίτερα, η αστυνομία έκανε μια λιτή τηλεοπτική ανακοίνωση για τις εξελίξεις στην υπόθεση. Ειδικότερα, η αστυνομία εξήγησε για ποιον λόγο έσπευσε να μεταφέρει στην ΓΑΔΑ για νέα κατάθεση τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν.

Σύμφωνα με τα όσα τονίστηκαν, τα «νέα στοιχεία που έχουν προκύψει δεν μπορούσαν να περιμένουν» και «ο 32χρονος είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας για τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει».

Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοίνωσαν: «Σχετικά με την υπόθεση των Γλυκών Νερών, έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία που χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν. Για αυτό τον λόγο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την Αλόννησο στην Αθήνα ο 32χρονος σύζυγος του θύματος».

«Περιμέναμε πρώτα να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος σύζυγος στη ΓΑΔΑ. Θα μπορούσε να γίνει και χθες, αλλά σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο», τονίστηκε.

Στη συνέχεια, αναλύθηκε η διαδικασία μεταφοράς του 32χρονου από την Αλόννησο στην Αθήνα και από εκεί στη ΓΑΔΑ. «Σήμερα, πρωινές ώρες, ο 32χρονος σύζυγος του θύματος στα Γλυκά Νερά, μεταφέρθηκε με πλωτό μέσο από την Αλόννησο στη Σκιάθο και από εκεί αεροπορικώς στην Αθήνα και τη ΓΑΔΑ, για να εξεταστεί ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας για τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ