ΕΛΛΑΔΑ

Δικογραφία σε βάρος του αστυνομικού που τραυματίστηκε στην επίθεση στη Βάρη

Δικογραφία σε βάρος του αστυνομικού που τραυματίστηκε στην επίθεση στη Βάρη
INTIME/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Mόνο τυχαία όπως τελικά αποδείχτηκε δεν ήταν η παρουσία του αστυνομικού που τραυματίστηκε από την έκρηξη στην εταιρεία πετρελαιοειδών στη Βάρη καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία γιατί εργαζόταν ως φύλακας στα συγκεκριμένα γραφεία και είχε βάρδια το βράδυ της επίθεσης.

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ φρουρούσε τα γραφεία εκτός του ωραρίου του στην υπηρεσία όπου βρίσκεται κάτι το οποίο απαγορεύεται για τους αστυνομικούς.
Η εισαγγελέας που ενημερώθηκε για τα δεδομένα ζήτησε να σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του και ο αστυνομικός θα δώσει τις εξηγήσεις του στη δικαστική λειτουργό όταν θα βγει από το νοσοκομείο καθως είχε τραυματιστεί,ευτυχώς ελαφρά, στο μάτι από θραύσματα του εκρηκτικού μηχανισμού.
Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί του τμήματος εκβιαστών έχουν εντοπίσει υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή με την μηχανή του δραστη ο οποίος λίγο νωρίτερα τοποθέτησε τα μασούρια με τον δυναμίτη στο κτήριο της εταιρείας. Επίσης θα ξεκινήσουν να πάρουν νέες καταθέσεις από υπαλλήλους και διευθυντικά στελέχη ψάχνοντας να εντοπίσουν τον ηθικό αυτουργό πίσω από την εντολή για την τοποθέτηση του μηχανισμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ