ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιές Αττική: Η δημοσιογράφος του OPEN μίλησε για την επίθεση που δέχθηκε

Φωτιές Αττική: Η δημοσιογράφος του OPEN μίλησε για την επίθεση που δέχθηκε
Screen grab/video

Η νεαρή δημοσιογράφος και του συνεργείο του OPEN δέχθηκαν επίθεση ενώ βρίσκονταν σε απευθείας σύνδεση

Δύσκολη νύχτα για την Ελευθερία Σπυράκη, τον Κώστα Αλατζά και τον οπερατέρ του σταθμού.

Οι δημοσιογράφοι και το συνεργείο του σταθμού, βρέθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Βαρυμπόμπη και κάλυπταν το ρεπορτάζ της αναξέλκτης φωτιάς και ενώ βρίσκονταν σε ζωντανή σύνδεση, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα περίπου 50 ατόμων.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας», η Ελευθερία Σπυράκη μίλησε για τα όσα έζησε, δείχνοντας διάθεση να μην δοθεί συνέχεια στο όλο σκηνικό.

Αυτό που τόνισε, κλείνοντας την αναφορά της στην επίθεση που δέχθηκε, ήταν πως «Κανένας δεν θέλει να παίξει με τον πόνο του άλλου».

Τα ξημερώματα, μετά το σοκαριστικό περιστατικό, η Ελευθερία Σπυράκη ανέφερε πως οι άγνωστοι χτύπησαν και έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου και στη συνέχεια έκλεψαν και την τσάντα του οπερατέρ με προσωπικά αντικείμενα, και τα χρήματα του.

Στη συνέχεια, όπως σχολίασε η δημοσιογράφος, με την παρέμβαση των πυροσβεστών, έληξε το συμβάν.

Η Ελευθερία Σπυράκη κατήγγειλε επίσης πως «την στιγμή της επίθεσης, ήταν δίπλα αστυνομικοί, και δεν έκαναν τίποτα».

Σπίρτζης: Γιατί η αστυνομία κοιτούσε άπραγη την επίθεση σε δημοσιογράφους στη φωτιά;

«Το γεγονός ότι αστυνομικοί κοιτούσαν άπραγοι την φασιστική επίθεση στην Ελευθερία Σπυράκη και τον Κώστα Αλατζά, το δημοσιογραφικό συνεργείο του Open, μπορεί να σημαίνει δυο πράγματα: Ή ότι είχαν εντολή να μην παρέμβουν ή ότι ήταν σε συνεννόηση με τους φασίστες» επισημαίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης ζητώντας απαντήσεις από τον αρμόδιο υπουργό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ