Κοζάνη: Ένοχοι οι ιδιοκτήτες των ροτβάιλερ που επιτέθηκαν θανάσιμα σε αγοράκι το 2016
Ένοχοι κρίθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης οι δύο κατηγορούμενοι ιδιοκτήτες των ροτβάιλερ που επιτέθηκαν σε 5χρονο αγόρι, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατό του ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς του 2016.
Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα kozanimedia, έκρινε ένοχους τους δύο κατηγορούμενους επιβάλλοντας ποινή φυλάκισης 5 χρόνια στον καθένα, η οποία είναι εξαγοράσιμη, καθώς υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής προς 20€ την ημέρα έκαστος.
Στους καταδικασθέντες επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση κάθε 1η και 16η του μήνα στην Αστυνομία, να μην αποκτήσουν νέο σκύλο οποιασδήποτε ράτσας και την καταβολή εγγυοδοσίας 10.000 έκαστος μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.
Η δήλωση του ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ
SPONSORED
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Βετεράνος κράτησε ομήρους για 15 ώρες μέσα σε τράπεζα στην Καλιφόρνια - «Τους φόρεσε εκρηκτικά»
10:10
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλήνιες 2026: Αυτά είναι τα θέματα στα Δίκτυα Υπολογιστών στα ΕΠΑΛ
10:10
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλήνιες 2026: Αυτά είναι τα θέματα στις Αρχές Βιολογικής Γεωργίας στα ΕΠΑΛ
10:09
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλήνιες 2026: Αυτά είναι τα θέματα των σημερινών μαθημάτων που εξετάστηκαν στα ΕΠΑΛ
10:08
ΠΟΛΙΤΙΚΗ