ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Κόρη ασθενούς απείλησε γιατρό με μήνυση στο Λαϊκό Νοσοκομείο

Κορωνοϊός: Κόρη ασθενούς απείλησε γιατρό με μήνυση στο Λαϊκό Νοσοκομείο
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Με μήνυση απείλησε γιατρό του Λαϊκού Nοσοκομείου μία κόρη ηλικιωμένου ασθενούς με κορωνοϊό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας ηλικιωμένος μπήκε στο νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα υγείας εξαιτίας του κορωνοϊού. Η γιατρός έπρεπε να ακολουθήσει επιθετική θεραπεία, ωστόσο η κόρη του ηλικιωμένου είχε διαφορετική άποψη. Αφού βιντεοσκόπησε την γιατρό, την απείλησε ότι θα την μηνύσει εάν κάνει επιθετική θεραπεία γιατί αυτή θα έκανε καλά τον πατέρα της με αλόη.

Μάλστα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Mega, οι αρνητές έχουν στοχοποιήσει δύο γυναίκες γιατρούς του Λαϊκού Nοσοκομείου, ενώ -εκτός από τις απειλές που δέχονται οι υγειονομικοί- υπάρχει ταυτόχρονα μια ομάδα δικηγόρων που ωθεί τους αρνητές συγγενείς στο να κάνουν μηνύσεις στους γιατρούς και στους νοσηλευτές, λέγοντάς τους ότι θα βγάλουν αποζημιώσεις.

«Δεν φτάνει τα όσα προβλήματα έχουμε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, έχουμε και αυτά τα τραγελαφικά. Είναι μια σειρά από απειλές. Βάζουν το δάχτυλο ανάμεσα στα μάτια των γιατρών και απαιτούν να τους πάρουν ακόμα και το στηθοσκόπιο. Οι γιατροί που απειλήθηκαν είναι αστέρια. Έδωσαν με αυταπάρνηση δύο χρόνια την μάχη για τον κορωνοϊό» σημείωσε o πρόεδρος των γιατρών στο Λαϊκό, Τάσος Αντωνόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ