Υποδοχή Πλεύρη στη Θεσσαλονίκη με αποδοκιμασίες και συγκέντρωση διαμαρτυρίας
Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας υποδέχτηκαν στη Θεσσαλονίκη υγειονομικοί και μέλη του ΕΚΑΒ τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.
Η διαμαρτυρία αφορά το μέτρο της αναστολής εργασίας όσων υγειονομικών δεν έχουν εμβολιαστεί έναντι του κορωνοϊού. Οι υγειονομικοί αποδοκίμασαν όσους προσήλθαν στη σύσκεψη και ζήτησαν από τον υπουργό συνάντηση, η οποία έγινε δεκτή.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πλεύρης μετέβη εκτάκτως στην Θεσσαλονίκη, μαζί με την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα, προκειμένου να συμμετάσχουν σε έκτακτη σύσκεψη με τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών και των Νοσοκομείων καθώς και με τους Περιφερειάρχες και τους δημάρχους της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.
Πληροφορίες από το περιβάλλον του υπουργού Υγείας αναφέρουν ότι η σημερινή επίσκεψη είναι πρωτίστως συμβολική, με στόχο η ηγεσία του υπουργείου Υγείας να στείλει ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για εμβολιασμό των ανεμβολίαστων πολιτών, για μέγιστη ετοιμότητα αλλά και για ανάγκη πρόληψης και τήρησης των υγειονομικών μέτρων.
Την κυρία Γκάγκα και τον κ. Πλεύρη συνοδεύει ο γενικός γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας, Ιωάννης Κωτσιόπουλος.
Απεργούν σήμερα οι ηθοποιοί για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας – Κλειστά όλα τα θέατρα της χώρας
13:23
Γερμανία: Ψηφίστηκαν οι αλλαγές στην στρατιωτική θητεία- Τι προβλέπει η νέα νομοθεσία
13:23
Οδηγίες της ΓΣΕΕ για την ασφάλεια των εργαζομένων σε ακραία καιρικά φαινόμενα
13:15
Γαλλία: Drones επάνω από τη βάση των πυρηνικών υποβρυχίων στη Βρέστη
13:08