ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία Μητσοτάκη - Γεννηματά: Ευχές να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή

Επικοινωνία Μητσοτάκη - Γεννηματά: Ευχές να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS/ ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη Φώφη Γεννηματά είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ανακοίνωση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ ότι αποσύρεται από την «κούρσα» για την ηγεσία του κόμματος λόγω επιδείνωσης της υγείας της.

«Επικοινώνησα με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για να της ευχηθώ από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή» έκανε γνωστό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κυριάκης Μητσοτάκης.

«Ευχόμαστε από την καρδιά μας ταχεία ανάρρωση και καλή δύναμη στην κυρία Φώφη Γεννηματά στον αγώνα που δίνει» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης.

«Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει ξανά δυνατή. Η σκέψη μας είναι κοντά της και στην οικογένειά της» δήλωσε από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Την απόσυρση της υποψηφιότητάς της για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε νωρίτερα η Φώφη Γεννηματά, εξαιτίας της υποτροπής που παρουσίασε η κατάσταση της υγείας της.

Η δήλωση της Φώφης Γεννηματά για την υγεία της

Στη δήλωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής αναφέρει:

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και
αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική
διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης.»

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά μεταφέρθηκε εκτάκτως χθες το βράδυ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» η Φώφη Γεννηματά παρουσίασε συμπτώματα ειλεού. Μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής νόσου.

Αναλυτικά, το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ