Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Παπανικολή στο Χαλάνδρι μετά την καθίζηση του οδοστρώματος
Ανανεώθηκε:
Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, από σήμερα το μεσημέρι, Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, προχωρά η ΕΛΑΣ στην οδό Παπανικολή, στο Χαλάνδρι, όπου έχει σημειωθεί καθίζηση του οδοστρώματος.
Σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, λόγω εκτέλεσης εκτάκτων εργασιών και έως την αποκατάσταση του οδοστρώματος, θα πραγματοποιείται πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Παπανικολή, περιοχής Δήμου Χαλανδρίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζαν. Μωρεάς και Κ. Παλαμά, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Δουκ. Πλακεντίας.
Κατά την εκτέλεση των εργασιών, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:
- Για τα βαρέα οχήματα και λεωφορεία ΟΑΣΑ: Παπανικολή - αριστερά Σολωμού - δεξιά Λ. Βασ. Γεωργίου - δεξιά 25ης Μαρτίου - αριστερά Παπανικολή.
- Για τα λοιπά οχήματα: Παπανικολή - αριστερά Σολωμού - δεξιά Λ. Βασ. Γεωργίου - δεξιά 25ης Μαρτίου - ευθεία Εθν. Αντιστάσεως - αριστερά Ψαρών - αριστερά Περικλέους - δεξιά Παπανικολή.
ΕΛΛΑΔΑ
ΆΜΕΣΑ ΟΙ ΑΠΟΖΗΙΜΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Στο «κόκκινο» παραμένει ο Έβρος λόγω των πλημμυρών – Εκατοντάδες στρέμματα πλημμυρισμένα
20:29
ΧΡΗΜΑ
Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας: Καμία παράβαση του ενωσιακού δικαίου για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο
20:21
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καρυστιανού: Πριν από το καλοκαίρι η ανακοίνωση του κόμματος - Μου πρότειναν το υπουργείο Δικαιοσύνης (vid)
20:10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεδριάζει αύριο το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Τι θα συζητηθεί
20:01
ΚΟΣΜΟΣ