ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάνδρι: Προφυλακιστέα η 49χρονη εικαστικός για την απόπειρα ανθρωποκτονίας

Χαλάνδρι: Προφυλακιστέα η 49χρονη εικαστικός για την απόπειρα ανθρωποκτονίας
INTIME NEWS

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετα την πολύωρη απολογία της η 49χρονη εικαστικός που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά γνωστό οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 49χρονη στην απολογία της ισχυρίστηκε ότι το όπλο δεν ήταν δικό της, και πως βρέθηκε σε άμυνα. Ωστόσο ο υπερασπιστικός αυτός ισχυρισμός δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα οι οποίοι ομόφωνα της έδειξαν το δρόμο της φυλακής.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της 49χρονης που πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Σταθερή κρίνεται η κατάσταση του 68χρονου οφθαλμίατρου που δέχθηκε την ένοπλη επίθεση από την 49χρονη εικαστικό στο Χαλάνδρι, μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους.

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος, ο οποίος έχει βγει από την μονάδα εντατικής θεραπείας, συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», στη μονάδα αυξημένης φροντίδας του νοσοκομείου.

Μετά το πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε έχουν αποκατασταθεί οι τραυματισμοί από τους πυροβολισμούς. Όπως έχουν δηλώσει οι γιατροί, ο 68χρονος θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του και κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, είτε κατά τη διάρκεια του χειρουργείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ