Κορωνοϊός- Πτολεμαΐδα: Πέθανε 55χρονη ανεμβολίαστη
Πέθανε την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, 55χρονη η οποία νοσηλευτόταν με κορωνοϊό, εδώ και εβδομάδες στη ΜΕΘ του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας.
Σύμφωνα με το kozanimedia.gr η 55χρονη από την Κοζάνη, δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό εάν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.
Σε ισχύ τα νέα περιοριστικά μέτρα για τους μη εμβολιασμένους
Νέα μέτρα ισχύουν από σήμερα για τους ανεμβολίαστους ενώ αλλάζει και το ωράριο προσέλευσης των πολιτών στην εργασία τους καθώς και οι ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.
Συγκεκριμένα από σήμερα, Δευτέρα, οι μη εμβολιασμένοι πολίτες -πέραν της εστίασης- δεν θα μπορούν να εισέρχονται σε κανέναν κλειστό χώρο ψυχαγωγίας, καθώς δεν θα γίνονται πλέον δεκτά τα αρνητικά rapid ή PCR test.
Παράλληλα, αλλάζει και το πλαίσιο της εισόδου στις εκκλησίες.
Ακόμη, στους χώρους εργασίας θα ακολουθηθεί κυλιόμενο ωράριο που θα ξεκινά από τις 07:00 έως τις 09:30.
Τα μέτρα έχουν ισχύ έως τις 6 Δεκεμβρίου ωστόσο κυβερνητικά στελέχη αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο για την επέκτασή τους ή την επιβολή νέων.
Οι πιθανές μελλοντικές αποφάσεις βασίζονται στην εικόνα της πανδημίας αλλά και στην πίεση στο ΕΣΥ.
Θεσσαλονίκη: 20χρονη σε κύκλωμα απάτης ηλικιωμένων - 250.000 ευρώ λεία σε ενάμιση μήνα
12:44
Με κομμένη την ανάσα για τα αντίποινα του Ιράν: «Νόμιμο καθήκον η εκδίκηση» λέει η Τεχεράνη
12:40
«Πυρά» Πούτιν για θάνατο Χαμενεΐ: Κυνική δολοφονία - Παραβιάζει κάθε ηθική και το Διεθνές Δίκαιο
12:35
Ο Αλιρεζά Αράφι αναλαμβάνει προσωρινά το ρόλο του ανώτατου ηγέτη στο Ιράν
12:25