Κορωνοϊός - Αγρίνιο: Σε κρίσιμη η κατάσταση η αδελφή του Μητροπολίτη Κοσμά
Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της αδελφής του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, η οποία νοσεί από κορωνοϊό και πλέον έχει διασωληνωθεί στο νοσοκομείο Αγρινίου.
Η 75χρονη γυναίκα σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα karvasaras.gr, έχει διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ, αφού αφενός η ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου έχει πάψει από το καλοκαίρι να λειτουργεί ως ΜΕΘ κορωνοϊού και αφετέρου διότι κρίνεται αδύνατη η διακομιδή της τη δεδομένη στιγμή.
Σημειώνεται ότι η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου από την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, όταν ο αδερφός της, Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, είχε μεταφερθεί διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται ακόμη.
Η κατάστασή της υγείας της θεωρείται εξαιρετικά ασταθής από τους ιατρούς που την παρακολουθούν και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες.
Κρήτη: Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για ζωοκλοπές, εκβιάσεις και απάτες - Οκτώ συλλήψεις
15:44
Παρατείνεται για ένα 24ωρο η παραμονή των ελληνικών Canadair στην Ισπανία
15:32
Τραγωδία στην Κορινθία από την έκρηξη στο εργοστάσιο: Ένας νεκρός και εικόνες ολικής καταστροφής
15:22
Κρεμλίνο: Τίποτα απτό για νέες ειρηνευτικές προτάσεις για την Ουκρανία
15:14