ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός - Αγρίνιο: Σε κρίσιμη η κατάσταση η αδελφή του Μητροπολίτη Κοσμά

Κορωνοϊός - Αγρίνιο: Σε κρίσιμη η κατάσταση η αδελφή του Μητροπολίτη Κοσμά
Η 75χρονη γυναίκα έχει διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ γιατί η Μονάδα του νοσοκομείου Αγρινίου έχει πάψει από το καλοκαίρι να λειτουργεί ως ΜΕΘ κορωνοϊού και διότι κρίνεται αδύνατη η διακομιδή της (Φωτογραφία αρχείου) AP Photo

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της αδελφής του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, η οποία νοσεί από κορωνοϊό και πλέον έχει διασωληνωθεί στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Η 75χρονη γυναίκα σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα karvasaras.gr, έχει διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ, αφού αφενός η ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου έχει πάψει από το καλοκαίρι να λειτουργεί ως ΜΕΘ κορωνοϊού και αφετέρου διότι κρίνεται αδύνατη η διακομιδή της τη δεδομένη στιγμή.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου από την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, όταν ο αδερφός της, Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, είχε μεταφερθεί διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται ακόμη.

Η κατάστασή της υγείας της θεωρείται εξαιρετικά ασταθής από τους ιατρούς που την παρακολουθούν και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ