ΕΛΛΑΔΑ

ΚΙΝΑΛ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Μιχάλης Κατρίνης

ΚΙΝΑΛ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Μιχάλης Κατρίνης
O κ. Κατρίνης είναι τριπλά εμβολιασμένος και τα συμπτώματα που εμφανίζει είναι εξαιρετικά ήπια ΙΝΤΙΜΕ / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, όπως γνωστοποιεί ο ίδιος μέσω ανάρτησής του στο facebook.

Όπως αναφέρει ο κ. Κατρίνης είναι τριπλά εμβολιασμένος και τα συμπτώματα που εμφανίζει είναι εξαιρετικά ήπια. Ο ίδιος σημειώνει πως έχει απομονωθεί όπως και η οικογένεια του, ενώ ενημέρωσε και όσους είχαν έρθει σε επαφή μαζί του.

«Πριν λίγο, έπειτα από τη διενέργεια rapid test, βρέθηκα θετικός στον covid-19. Ευτυχώς, είμαι τριπλά εμβολιασμένος και τα συμπτώματα είναι εξαιρετικά ήπια, όπως σε ένα κοινό κρυολόγημα.Έχω απομονωθεί τόσο εγώ, όσο και η οικογένεια μου, ενώ ενημέρωσα και όσους έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου.Να είστε όλοι καλά, να προσέχετε τον εαυτό σας και τους συνανθρώπους σας», γράφει ο κ. Κατρίνης στο facebook.

Λίγη ώρα νωρίτερα σήμερα Τρίτη 4 Ιανουαρίου, ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, ανακοίνωσε επίσης ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά από μοριακό έλεγχο που έκανε και πως τώρα βρίσκεται σε καραντίνα.

Θετικός στον κορωνοϊό ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ