ΕΛΛΑΔΑ

Υπάτιος Πατμάνογλου για το δυστύχημα με τη Ferrari: Πρέπει να ελέγχουμε τα πάθη μας

Υπάτιος Πατμάνογλου για το δυστύχημα με τη Ferrari: Πρέπει να ελέγχουμε τα πάθη μας
«Δεν είναι κακο να παθιαζομαστε κακό είναι να μην μπορούμε να ελέγχουμε το πάθος μας» είπε ο Ιπάτιος Πατμάνογλου. CNN Greece

Με μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πολύπαθος, Υπάτιος Πατμάνογλου, που είχε χάσει σε τροχαίο δυστύχημα τη σύζυγο και το μόλις τριών μηνών παιδί του, σχολίασε το χθεσινό τραγικό συμβάν στην παραλιακή με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου σχολίασε ανάμεσα σε άλλα πως «δεν είναι κακο να παθιαζομαστε κακό είναι να μην μπορούμε να ελέγχουμε το πάθος μας».

Αναλυτικά σχολίασε:

«Όλοι έχουμε τα πάθη μας άλλος με το αυτοκίνητό άλλος με γυμναστήριο άλλος με κυνήγι άλλος με τις μηχανές ...δεν είναι κακο να παθιαζομαστε κακό είναι να μην μπορούμε να ελέγχουμε το πάθος μας ,μπαίνω στην θέση του παιδιού το ποσό χαρούμενος θα ήταν χθες που καβαλουσε την ferrari και τι πόνο και θλίψη έφερε μετά από λίγο στη οίκογενεια του ,τώρα ίσως βρίσκεται σε ένα θάλαμο ψυγείου και οι δικοί του ανήμποροι να το διαχειριστουν.....αδέρφια προσοχή στα πάθη μας ....καλό παράδεισο στην ψυχή του Παλικαριού ο θεος να αναπαύσει την ψυχή του και εύχομαι από καρδιάς η Παναγία μας να είναι κάθε λεπτό στο πλευρό της οικογένειας του».

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου έχασε τη σύζυγο και το παιδί του όταν η μοιραία Porsche του γιου του mister Jumbo, Γιώργου Βακάκη, καρφώθηκε πανω το όχημά τους, στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας.

Στο τραγικό τροχαίο, το οποίο αποδόθηκε στα ελαστικά και την υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει η Porsche, έχασαν τη ζωή τους επίσης ο οδηγός και ο συνοδηγός του πολυτελούς οχήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ