ΕΛΛΑΔΑ

Ρούμπεν Σεμέδο: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά την επίθεση - «Ζω από τύχη»

Ρούμπεν Σεμέδο: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά την επίθεση - «Ζω από τύχη»
Οι πρώτες δηλώσεις του Πορτογάλου μετά την επίθεση έξω από το σπίτι του - «Ζω από τύχη»

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε για την επίθεση, έξω από το σπίτι του, που δέχτηκε από κουκουλοφόρους.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha, ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, περιέγραψε με λίγα λόγια, την κατάσταση την οποία βίωσε το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Σεμέδο αρκέστηκε να πει ότι είναι ζωντανός, αλλά αυτό οφείλεται ξεκάθαρα στην τύχη, αφού οι δράστες τον χτύπησαν σοβαρά.

Τα λόγια του Σεμέδο:

Δημοσιογράφος: «Καλημέρα, πως είστε;»
Σεμέδο: «Ζωντανός».
Δημοσιογράφος: «Τι συνέβη χθες το βράδυ;»
Σεμέδο: «Δεν ξέρετε; Από τύχη είμαι ζωντανός».
Δημοσιογράφος: «Σας χτύπησαν;»
Σεμέδο: «Πολύ».

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη στις 23:45 της Παρασκευής όταν ο Σεμέδο –μαζί με Πορτογάλο φίλο του- επέστρεφε στο σπίτι του στη Γλυφάδα.

Έξω από το σπίτι του Σεμέδο, τους δύο άνδρες πλησίασαν τρεις κουκουλοφόροι, οι οποίοι αφού τους επιτέθηκαν με βιαιότητα, εξαφανίστηκαν.

Σεμέδο: Ένα παρελθόν που τον «στοιχειώνει»

Το περιστατικό ήρθε τέσσερις μήνες μετά την υπόθεση που είχε απασχολήσει τις ελληνικές αρχές κι είχε πρωταγωνιστή τον Ρούμπεν Σεμέδο κι έναν 40χρονο Νιγηριανό, που εμφανίσθηκε ως μάνατζέρ του. Να θυμίσουμε ότι στον Πορτογάλο αμυντικό είχε απαγγελθεί η κατηγορία του ομαδικού βιασμού 17χρονης και στις αρχές Σεπτεμβρίου αφέθηκε ελεύθερος με απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ και χωρίς άλλους όρους.

Ο Σεμέδο έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές κι όταν αγωνιζόταν στην Ισπανία. Πριν από σχεδόν τρία χρόνια (βλ. 29/10/2017) είχε συλλήφθη ξανά μετά από καταγγελία γυναίκας, η οποία είχε υποστηρίξει ότι είχε δεχθεί επίθεση με μπουκάλι! Σύμφωνα με όσα είχε αναφέρει, μετά από προτάσεις σεξουαλική φύσεως που απέρριψε ο ποδοσφαιριστής της επιτέθηκε με ένα σπασμένο μπουκάλι.

Στις 19/11/2017, η Αστυνομία τον είχε ανακρίνει ως ύποπτο για επίθεση σε υπάλληλο nightclub, υπό την απειλή όπλου. Όπως προέκυψε από την έρευνα εκνευρίστηκε επειδή του είπαν ότι το μαγαζί έχει κλείσει ενώ ο ίδιος ήθελε να μείνει κι άλλο. Οι Αρχές έψαξαν το σπίτι του, αλλά δεν βρήκαν το όπλο κι έτσι αφέθηκε ελεύθερος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ