Ρούμπεν Σεμέδο: Ενέδρα από κουκουλοφόρους - Τον χτύπησαν με ρόπαλα έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα
Θύμα άγριας επίθεσης από κουκουλοφόρους έπεσε ο Ρούμπεν Σεμέδο έξω από το σπίτι του.
Ακόμα μια «μαύρη» σελίδα στην καριέρα του Ρούμπεν Σεμέδο που συνεχίζει να απασχολεί την κοινή γνώμη.
Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού το βράδυ της Παρασκευής, δέχτηκε άγρια επίθεση από τρεις κουκουλοφόρους, τη στιγμή που επέστρεφε με εναν φίλο του.
Οι άγνωστοι επιτέθηκαν στο Σεμέδο και τον χτύπησαν με ρόπαλα στο πρόσωπο και το σώμα.
Δυνάμεις της Αστυνομίας, όταν έφτασαν στο σημείο, βρήκαν τον Πορτογάλο χτυπημένο σε ώμο και πλάτη και το φίλο του να αιμορραγεί από το στόμα.
Αμέσως, οι δυο άνδρες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας και από εκεί, στο Metropolitan, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την επίθεση η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει απερίφραστα τη χθεσινοβραδινή επίθεση κατά του ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο και είμαστε βέβαιοι ότι οι αρχές θα πράξουν τα δέοντα ώστε να τιμωρηθούν όσοι κρύβονται πίσω από αυτήν την άνανδρη ενέργεια».
Τι πρέπει να γνωρίζετε για το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης που τέθηκε σε ισχύ από τον ΔΕΔΔΗΕ
02:00
Στα «σκαριά» νέα «Ανακαινίζω» και «Νταντάδες της γειτονιάς» - Ποιοι δικαιούνται έως 36.000 ευρώ
01:00
Eορταστικό ωράριο Πάσχα: Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
00:30
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση Τραμπ για να... τσακίσει το Ιράν - Το «όχι» και οι όροι της Τεχεράνης
23:56