ΕΛΛΑΔΑ

Αργυρούπολη: Στη φυλακή o κατηγορούμενος για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Αργυρούπολη: Στη φυλακή o κατηγορούμενος για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του
Ο ιατροδικαστής διαπιστώνει ότι τα χτυπήματα έγιναν με τα χέρια του 46χρονου, ο οποίος χτυπούσε τη γυναίκα σε επίπεδη επιφάνεια, δηλαδή ή στο δάπεδο ή ακόμα και στον τοίχο του σπιτιού INTIME / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στη φυλακή οδηγείται ο 46χρονος κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της 40χρονης συντρόφου του στην Αργυρούπολη, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού.  

Απολογούμενος σήμερα ο 46χρονος, δάσκαλος πολεμικών τεχνών, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικα προβλήματα και δεν ήξερε τι έκανε, ενώ φέρεται να ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Σοκάρει ο ιατροδικαστής για τον ξυλοδαρμό της 40χρονης

Στο μεταξύ, σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα ευρήματα, που εντόπισε ο ιατροδικαστής στο σώμα της 40χρονης κοπέλας, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της, στην Αργυρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Μίνας Καραμήτρου, στο σώμα της κοπέλας υπήρχαν σημάδια, που παραπέμπουν και σε παλιότερο ξυλοδαρμό, που προηγήθηκε του άγριου ξυλοδαρμού και την οδήγησε στην εντατική.

Ο ιατροδικαστής χαρακτηρίζει εξόχως σοβαρά τραύματα και τις κακώσεις, που βρήκε το σώμα της νεαρής κοπέλας και όπως διαπίστωσε, ο δράστης με τα χέρια ξυλοκοπούσε στο κεφάλι και στον θώρακα τη γυναίκα, σπάζοντάς της πλευρά, ενώ οι κακώσεις στο κεφάλι ήταν τόσο σοβαρές, που οι γιατροί αναγκάστηκαν να κάνουν στη γυναίκα κρανιοτομία αποσυμπιεστική, για να τη σώσουν από τον βέβαιο θάνατο και το αιμάτωμα, που είχε δημιουργηθεί στο κεφάλι της από τα σφοδρά χτυπήματα του 46χρονου.

Ο ιατροδικαστής διαπιστώνει, ότι τα χτυπήματα έγιναν με θλων όργανο, δηλαδή με τα χέρια του 46χρονου, ο οποίος τη χτυπούσε σε επίπεδη επιφάνεια, δηλαδή ή στο δάπεδο ή ακόμα και στον τοίχο του σπιτιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ