ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη: 23χρονος χούλιγκαν, σεσημασμένος ο συλληφθείς

Δολοφονία 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη: 23χρονος χούλιγκαν, σεσημασμένος ο συλληφθείς
Ο συλληφθείς για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη είναι 23 ετών, σκληρός χούλιγκαν και σεσημασμένος στις Αρχές INTIME

Πρόκειται για έναν από τους πιο σκληρούς χούλιγκανς στη Βόρεια Ελλάδα, για τον οποίο εκκρεμεί δίκη, καθώς το 2019 είχε συλληφθεί και πάλι για οπαδική συμπλοκή.

Ο συλληφθείς για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη είναι 23 χρόνων, αλβανικής καταγωγής, με άδεια διαμονής στη χώρα και σεσημασμένος στις Αρχές.

Τα στοιχεία που έχει σε βάρος του η Ελληνική Αστυνομία είναι συντριπτικά, ενώ το πιο ουσιαστικό είναι ότι τον έχει αναγνωρίσει ένας από τους τραυματίες, ο οποίος ήταν μαζί με τον 19χρονο Άλκη, λίγο πριν πέσει νεκρός.

Οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει υλικό από κάμερες ασφαλείας, που έχουν καταγράψει τη διαδρομή των αυτοκινήτων, με τα οποία έφτασαν και έφυγαν από το σημείο της δολοφονίας οι δράστες, ενώ υπάρχουν και μαρτυρίες και περιγραφές σημαντικών αυτοπτών μαρτύρων.

Το αυτοκίνητο με το οποίο έφτασε στο σημείο της δολοφονίας ο 23χρονος ανήκει στον ίδιο, ενώ οι Αρχές προχωρούν και στην ταυτοποίηση κι άλλων ατόμων που πήραν μέρος στην δολοφονία.

Επίσης, το πιθανότερο είναι, να κατηγορηθούν πολλά άτομα ως δράστες της δολοφονίας, καθώς σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ήταν βαριές οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που εντόπισε, άρα πολλά και τα άτομα που του επιτέθηκαν.

Οι έρευνες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνεχίζονται και για τη σύλληψη των υπόλοιπων δραστών.

Επικοινωνία Θεοδωρικάκου με τον πρωθυπουργό - Συλλυπητήρια στην οικογένειά του

Λίγο νωρίτερα, την είδηση της σύλληψης έκανε γνωστή με ανάρτησή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Η ανάρτηση του υπουργού:

Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της. Θέλω να εκφράσω με όλη μου την ψυχή τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη.

Παράλληλα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 19χρονου που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ