ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Άλκη - Καπραβέλος: Ο 19χρονος ήταν ήδη νεκρός όταν τον έφεραν στο νοσοκομείο

Δολοφονία Άλκη - Καπραβέλος: Ο 19χρονος ήταν ήδη νεκρός όταν τον έφεραν στο νοσοκομείο
«Έπρεπε να δείτε τα δυο τα παιδιά που είναι ζωντανά, κάνουμε το σταυρό μας, κάναμε αξονικές να δούμε αν έχουν εσωτερικά τραύματα. Είναι μια χαρά», είπε ο διευθυντής της ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου». INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Ο διευθυντής ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, Νίκος Καπραβέλος, αποκάλυψε το Σάββατο ότι ο 19χρονος Άλκης Καμπανός που δολοφονήθηκε άγρια στην περιοχή του Χαριλάου, είχε μεταφεθεί νεκρός στο νοσοκομείο.

Ο κ. Καπραβέλος τόνισε ότι «από θαύμα οι δύο φίλοι του κρατήθηκαν ζωντανοί στο νοσοκομείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστησαν».

«Είχαμε και τα δύο παιδιά ακόμα, κάνουμε το σταυρό μας στο νοσοκομείο που με τέτοιο ξυλοδαρμό, τέτοιους μώλωπες, τέτοια τραύματα, δεν είχαμε εσωτερικές αιμορραγίες, δεν είχαμε προβλήματα σε άλλα εσωτερικά όργανα, ειλικρινά κρατήσαμε τα δύο τα παιδιά τα άλλα. Δυστυχώς ήρθε το παιδί (σ.σ Άλκης) και ήταν νεκρό…», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Καπραβέλος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε πως «αυτό που είδαμε, δεν είναι οπαδική βία, είναι δολοφονική ενέργεια. Εμείς είμαστε φίλαθλοι στη Θεσσαλονίκη, άλλο φίλαθλος, άλλο οπαδός, άλλο εγκληματίας».

«Έπρεπε να δείτε τα δυο τα παιδιά που είναι ζωντανά, κάνουμε το σταυρό μας, κάναμε αξονικές να δούμε αν έχουν εσωτερικά τραύματα. Είναι μια χαρά», διαβεβαίωσε ο ίδιος.

Την ίδια στιγμή, Δικαιοσύνη και Αστυνομία ήδη αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες σφίγγοντας τον κλοιό γύρω από τους συνδέσμους οπαδών και τις οργανωμένες συμμορίες, που καλύπτονται πίσω από τις σημαίες διάφορων ομάδων.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έγιναν έρευνες σε συνδέσμους οπαδών αθλητικών σωματείων σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Περιστέρι, Αγίους Αναργύρους και Ίλιον.

Διαβάστε σχετικά:

Δολοφονία Άλκη: Σε κλοιό οι σύνδεσμοι οπαδών για την πάταξη της οπαδικής βίας

Κοντά στους συνεργούς του 23χρονου - «Μίλησε» το DNA στο φονικό όπλο

Σε ότι αφορά τη δικαστική εξέλιξη της σύλληψης του 23χρονου κατηγορούμενου για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη , σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές έχουν στα χέρια τους στοιχεία που «δένουν» όχι μόνο τον δράστη, αλλά τους φερόμενους συνεργούς του.

Τουλάχιστον δύο ακόμα άτομα φέρεται να έχουν ταυτοποιηθεί και η σύλληψή τους να είναι θέμα χρόνου, ενώ συνολικά αναζητούνται οκτώ. Να σημειωθεί ότι ο συνήγορος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας, δήλωνε ότι σύμφωνα με δική του πληροφόρηση έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον έξι άτομα που φέρονται να συμμετείχαν στη δολοφονία το μοιραίο βράδυ.

Δολοφονία 19χρονου - Κούγιας: «Πήγαν για να σκοτώσουν - Έχουν ταυτοποιηθεί έξι ακόμη δράστες»

Ο ένας από τους δύο που φέρεται να έχει ήδη ταυτοποιηθεί, είναι ο κάτοχος του μαύρου αυτοκινήτου το οποίο εμφανίζεται στις εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας δίπλα το λευκό αυτοκίνητο του 23χρονου που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην εν ψυχρώ δολοφονία του 19χρονου εμπλέκονται ακόμη δύο αυτοκίνητα, δηλαδή συνολικά τέσσερα οχήματα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι εμπλεκόμενοι στη δολοφονική επίθεση είναι έως και 15 άτομα, εκ των οποίων κάποια επιτέθηκαν στους τρεις νεαρούς και άλλοι ήταν συνεργοί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ