ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος Έλληνας καταζητούμενος - Πού κρυβόταν ο «Αθηναίος»

Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος Έλληνας καταζητούμενος - Πού κρυβόταν ο «Αθηναίος»
Μετά τη σύλληψη του 25χρονου, διαφεύγει πλέον μόνο ένας από τους 11 κατά των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για το άγριο έγκλημα ΙΝΤΙΜΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Παραδόθηκε στις Αρχές ο νεαρός Έλληνας που «φωτογραφήθηκε» από τους συλληφθέντες ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, στη Θεσσαλονίκη.

O επονομαζόμενος ως «Αθηναίος» ήταν ο μόνος από τους κατηγορούμενους που δεν είχε έδρα τη Θεσσαλονίκη. Οι πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες ανέφεραν ότι μετά τη δολοφονία του Άλκη είχε «κατέβει» στην Αθήνα, ωστόσο όλο αυτό το χρονικό διάστημα φαίνεται πως κρυβόταν στη συμπρωτεύουσα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν πραγματοποιήσει πολλές έρευνες για τον εντοπισμό του 25χρονου στην Αθήνα. Μάλιστα, είχαν γίνει έφοδοι σε χώρους όπου θα μπορούσε να βρίσκεται, ενώ δεν ήταν τυχαία και η έρευνα που είχε γίνει προ ημερών σε κεντρικό σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια.

Μετά τη σύλληψη του 25χρονου, διαφεύγει πλέον μόνο ένας από τους 11 κατά των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για το άγριο έγκλημα.

Το πρωί, σε δηλώσεις του στον Σκάι, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκοςς, χαρακτήρισε ως ζήτημα τιμής την απονομή δικαιοσύνης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη αποκαλύπτοντας ότι μέσα στην ημέρα αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο που φέρεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Επίσης το πρωί της Τρίτης οι γονείς του 19χρονου Άλκη και οι δυο φίλοι του, που τραυματίστηκαν κατά τη δολοφονική επίθεση, μετέβησαν στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης προκειμένου να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη της κατηγορίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ