ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Άλκη: Εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο στην Αλβανία - Ξεκίνησαν οι έρευνες

Δολοφονία Άλκη: Εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο στην Αλβανία - Ξεκίνησαν οι έρευνες
Ξεκίνησαν οι έρευνες στην Αλβανία για την αναζήτηση του φερόμενου ως δράστη ΙΝΤΙΜΕ

Στο αλβανικό υπουργείο Δημόσιας Τάξης βρίσκεται το διεθνές ένταλμα για τη σύλληψη του 20χρονου από την Αλβανία, που πιστεύεται ότι διέφυγε στη γειτονική χώρα μετά την δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής της ΕΡΤ, Παναγιώτης Μπάρκας την Τρίτη επιβεβαιώθηκε από το υπουργείο της χώρας η άφιξη του εντάλματος και ότι ήδη ξεκίνησε η διαδικασία έρευνας για την για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστης.

Ακόμη, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι έρευνες έχουν ξεκινήσει από τις συνοριακές διαβάσεις αλλά δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια ενημέρωση.

Από τις Αρχές εκτιμάται ότι είναι δύσκολο να έχει διαφύγει μόνος του ο νεαρός στην Αλβανία και μάλιστα από αφύλαχτες διαβάσεις όπως συνήθως συμβαίνει.

Στο παρελθόν δεν έχουν υπάρξει στη χώρα πολλές περιπτώσεις σύλληψης και έκδοσης υπόπτων για εγκλήματα σε άλλες χώρες, αναφέρει η κρατική τηλεόραση.

Παράλληλα, σήμερα, Τετάρτη ξεκινούν οι απολογίες των οκτώ συλληφθέντων για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Άλκη.

Την πόρτα της 7ης τακτικής ανακρίτριας που διερευνά την υπόθεση θα περάσουν σήμερα τρεις εξ αυτών, ενώ η διαδικασία θα συνεχιστεί αύριο, Πέμπτη και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή.

Δολοφονία Άλκη: Ξεκινούν οι απολογίες των συλληφθέντων - Πώς έγινε η επίθεση από το «τάγμα εφόδου»

Πρόκειται για τους οκτώ που είχαν συλληφθεί την περασμένη Κυριακή, με εντάλματα που ενεργοποίησε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ