Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία: Στην Ελλάδα 4.649 Ουκρανοί πρόσφυγες, οι 285 ανήλικοι
Συνεχίζονται οι αφίξεις Ουκρανών προσφύγων στη χώρα μας. Για 12η ημέρα μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία με τα ρωσικά στρατεύματα να βομβαρδίζουν την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη, το Χάρκοβο και να πλησιάζουν το Κίεβο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε ότι το τελευταίο 24ωρο (6/3/2022) στην Ελλάδα εισήλθαν 869 Ουκρανοί πρόσφυγες, από τους οποίους 285 είναι ανήλικοι.
Αναλυτικά:
- Από τον Προμαχώνα: 757
- Από Ευζώνους: 8
- Από τα υπόλοιπα χερσαία σύνορα: 23
- Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έφτασαν 65 και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» 16.
Συνολικά από την έναρξη του πολέμου στην Ελλάδα έχουν περάσει τα σύνορα 4.649 Ουκρανοί υπήκοοι, από τους οποίους 1.431 ανήλικοι.
LIVE BLOG - Ουκρανία: Νέα προσπάθεια να απομακρυνθούν οι άμαχοι ενώ οι Ρώσοι χτυπούν ανηλεώς
ΚΟΣΜΟΣ
Κλειστό το αεροδρόμιο LaGuardia στη Νέα Υόρκη μετά τη σύγκρουση αεροσκάφους με όχημα εδάφους - Τέσσερις τραυματίες (pics&vids)
08:50
ΕΛΛΑΔΑ
Κίνηση: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Κηφισίας - Καθυστερήσεις 20 λεπτών στην Αττική Οδό
08:48
ΕΛΛΑΔΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ CNN GREECE : Καρυστιανού για δίκη Τεμπών: Έρχομαι με πολύ χαμηλές προσδοκίες – Για το θάνατο του παιδιού που κάηκε δεν υπάρχει κατηγορούμενος
08:38
ΕΛΛΑΔΑ
Αγωνία για τον 34χρονο αγνοούμενο δύτη στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης - Νέα επιχείρηση από το Λιμενικό (vid)
08:36
ΕΛΛΑΔΑ