ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Άλκη: Τη συνολική αξιολόγηση όλων των ψηφιακών δεδομένων ζητά η ανακρίτρια

Δολοφονία Άλκη: Τη συνολική αξιολόγηση όλων των ψηφιακών δεδομένων ζητά η ανακρίτρια
INTIME

Τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για τη συνολική αξιολόγηση όλων των ψηφιακών δεδομένων για την άγρια δολοφονία του 19χρονου Αλκιβιάδη Καμπανού διέταξε η 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Τα δεδομένα GPS, κινητής τηλεφωνίας, οπτικοακουστικού υλικού, καθώς και οποιουδήποτε άλλου υλικού προκύψει θα διερευνυθούν για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας εξέφρασε την ικανοποίηση της οικογένειας του 19χρονου για την εξέλιξη.

«Ως συνήγοροι της οικογενείας Καμπανού εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίησή μας για την ανακριτική αυτή ενέργεια της κυρίας Προέδρου. Όπως έχουμε δηλώσει κατ’ επανάληψη, στην υπόθεση αυτή είμαστε βέβαιοι ότι η Δικαιοσύνη δεν θα αφήσει ανεξιχνίαστη καμία πτυχή του αγρίου αυτού εγκλήματος και όλοι οι συμμέτοχοι, που θα αποκαλυφθούν από τις ανακριτικές ενέργειες, θα λογοδοτήσουν» ανέφερει χαρακτηριστικά, μέσω ανακοίνωσης, ο κ. Κούγιας.

Επίσης, όπως κάνει γνωστό, την επόμενη εβδομάδα σε ημέρα που θα ορίσει η πρόεδρος του Αρείου Πάγου κυρία Γεωργίου και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κύριος Πλειώτας, θα τους επισκεφτούν οι γονείς του αείμνηστου Άλκη Καμπανού.

Η ανακρίτρια συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την έρευνά της, εν αναμονή και των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων αναφορικά με το DNA που ελήφθη από τους 12 κατηγορούμενους και τη σύγκρισή του με γενετικό υλικό που βρέθηκε, μεταξύ άλλων, στα όπλα και στα αυτοκίνητα. Παράλληλα «τρέχουν» οι άρσεις του τηλεφωνικού απορρήτου για να διαπιστωθούν οι επικοινωνίες των κατηγορουμένων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ