ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος τριών κοριτσιών: Η αντίδραση της Αγγελικής Νικολούλη μετά τη σύλληψη Πισπιρίγκου

Θάνατος τριών κοριτσιών: Η αντίδραση της Αγγελικής Νικολούλη μετά τη σύλληψη Πισπιρίγκου
Η ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη μετά τη σύλληψη της μητέρα για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας (Φωτογραφία αρχείου) Pixabay

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αντέδρασε η Αγγελική Νικολούλη, μόλις έμαθε για τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου αμέσως μετά την ανίχνευση θανατηφόρας ουσίας στο αίμα της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Σε αυτό ακούγεται η φωνή της μητέρας την στιγμή που παίζει με ένα από τα τρία παιδιά της, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το λογότυπο της εκπομπής η οποία θα προβληθεί την Παρασκευή, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχουν πολλά στοιχεία τα οποία θα προβληθούν εκεί.

Η ανάρτηση έγινε μία μέρα μετά το trailer της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», όπου η δημοσιογράφος ανέφερε ότι έχει βρει στοιχεία σχετικά με την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα.

https://www.instagram.com/p/CbsUbLnorRj

Στο τρέιλερ της εκπομπής ακούγεται μια ηχογραφημένη συνομιλία της Αγγελικής Νικολούλη με τη Ρούλα Πισπιρίγκου που αποτυπώνεται ο εξής διάλογος: «Κι εγώ πίστευα ότι σήμερα δεν θα κάνετε εκπομπή. Είδες… Που μου είπες πως αν δεν έχουμε στοιχεία δεν θα κάνουμε εκπομπή…” είπε η γυναίκα με την δημοσιογράφο να απαντά: “Αν δεν έχουμε. Από την στιγμή που βρήκα…» ενώ φαίνονται τα κόκκινα πλάνα αλλά και καθηλωτικά στιγμιότυπα από παιδικές μορφές.

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Αντώνης Ελευθεριάνος άσκησε ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ρούλας Πισπιριγκου για την υπόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο αρμόδιος ανακριτής που διέταξε την έκδοση εντάλματος σύλληψης, κατόπιν εισαγγελικού αιτήματος, αναφέρει στο σκεπτικό του ότι η κατηγορούμενη είναι ύποπτη διάπραξης νέων κακουργηματικών πράξεων αφού «αν σκοτώσεις το παιδί σου είσαι ικανός να σκοτώσεις κι άλλους, είσαι ικανός για όλα».

Μάλιστα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του CNN Greece, προκύπτουν στοιχεία που παραπέμπουν σε ανθρωποκτονία της Ίριδας, το βρέφος της οικογένειας στην Πάτρα.

Διαβάστε περισσότερα:

Θάνατος τριών κοριτσιών στην Πάτρα: Ενδείξεις για ανθρωποκτονία και της Ίριδας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ