ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα - Δικηγόρος σπιτονοικοκυράς: «Ο θάνατος της σχετίζεται με τον θάνατο της Τζωρτζίνας»

Πάτρα - Δικηγόρος σπιτονοικοκυράς: «Ο θάνατος της σχετίζεται με τον θάνατο της Τζωρτζίνας»
«Η σπιτονοικοκυρά της κατηγορουμένης Ρούλας Πισπιρίγκου και του συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη, ήθελε να μεταβιβάσει το σπίτι στην μικρή Τζωρτζίνα» είπε ο δικηγόρος της ΙΝΤΙΜΕ / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Συνδετικά στοιχεία στο θάνατο της σπιτονοικυράς και με εκείνον της 9χρονης Τζωρτζίνας διέκρινε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος των συγγενών της ιδιοκτήτρια της σπιτιού όπου διέμεναν η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου με τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη.

«Η υπόθεσή της σχετίζεται με τον θάνατο της Τζωρτζίνας», ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους από τα δικαστήρια ο κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος που προσήλθε αυτοβούλως στην ανακρίτρια για να εισφέρει στις ανακρίσεις για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη τηλεόραση του Star ο κ. Θεοδωρόπουλος, υπέβαλε αίτημα να καταθέσουν κι άλλοι μάρτυρες. Ανάμεσά τους και η επιστήθια φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία φέρεται να γνωρίζει λεπτομέρειες για την Τζωρτζίνα.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος σε δηλώσεις του ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν αποκαλυπτικές πληροφορίες που αφορούν και τη ζωή της Τζωρτζίνας, ενώ τόνισε ότι ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς σχετίζεται με αυτόν της εννιάχρονης:

«Νομίζω ότι και η υπόθεση της σπιτονοικυράς έχει τεράστια σχέση και συνάφεια με τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας», ανέφερε.

«Καταλαβαίνετε ότι αυτή η γυναίκα δεν ήταν ό,τι περιγραφόταν από το ζευγάρι, η κατάστασή της ήταν διαφορετική. Ήταν παρατημένη γυναίκα και είχε και άλλα θέματα που αφορούσαν και τα μικρά παιδιά, όπως ότι ήθελε μεταβιβάσει το ακίνητο στη μικρή Τζωρτζίνα», υπογράμμισε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Πάτρα:Στο «μικροσκόπιο» η πορεία της κεταμίνης και οι περίεργες ενδείξεις στο μόνιτορ της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Εισαγγελική εντολή για νέα ιατροδικαστική έκθεση για Ίριδα και Μαλένα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ