ΕΛΛΑΔΑ

Σύγχρονο σκλαβοπάζαρο: Την υποχρέωναν να εκδίδεται σε 20 ραντεβού την ημέρα

Σύγχρονο σκλαβοπάζαρο: Την υποχρέωναν να εκδίδεται σε 20 ραντεβού την ημέρα
INTIME

Την ξυλοκοπούσε χωρίς έλεος και την κρατούσε φυλακισμένη σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Την υποχρέωναν να εκδίδεται καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας. Της είχαν αρπάξει το κινητό τηλέφωνο και καθημερινά την απειλούσε να μην μιλήσει και να πηγαίνει σε πάνω από 20 ραντεβού, ώστε να θησαυρίζουν τα άτομα που την εκμεταλλεύονταν.

Είχαν στήσει ένα «σύγχρονο σκλαβοπάζαρο» εκμετάλλευσης γυναικών και μάλιστα δύο από τα άτομα που συνελήφθησαν, είχαν παραβιάσει την σφράγιση σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας και εξέδιδαν γυναίκες.

Η αντίστροφη μέτρηση όμως για τη δράση τους, άρχισε όταν η νεαρή κοπέλα κατάφερε να δραπετεύσει και να ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία.

Οι αξιωματικοί της δίωξης οργανωμένου εγκλήματος την άκουσαν να τους περιγράφει πώς γνώρισε μέσω του facebook τον έναν από τους συλληφθέντες.

Είπε, επίσης, ότι της είπε ψέματα πως είναι ιδιοκτήτης καφετέριας και της ζήτησε να έρθει στην Αθήνα και να δουλέψει στο κατάστημα του.

Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να ταυτοποιήσουν τα πρόσωπα που είχε καταγγείλει η κοπέλα και διαπίστωσαν ότι για έναν από αυτούς εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για κάθειρξη 10 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Μετά από επιχείρηση συνελήφθησαν 3 άτομα ενώ βρέθηκαν:

• πυροβόλο όπλο
• αεροβόλο πιστόλι
• πλήθος φυσιγγίων
• το χρηματικό ποσό των -420 - ευρώ
• πλαστό δελτίο ταυτότητας
• -2- κινητά τηλέφωνα

Αυτό όμως που αναλύουν με προσοχή οι αρχές είναι τις ιδιόχειρες σημειώσεις που εντόπισαν στο διαμέρισμα που διέμενε ένας από τους συλληφθέντες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ