ΕΛΛΑΔΑ

Σε ρήξη Πισπιρίγκου - Δασκαλάκης: Η 33χρονη θέλει να καταθέσει μήνυση μετά τα περί τεστ DNA

Σε ρήξη Πισπιρίγκου - Δασκαλάκης: Η 33χρονη θέλει να καταθέσει μήνυση μετά τα περί τεστ DNA
Σε αντίθετα στρατόπεδα Πισπιρίγκου - Δασκαλάκης INTIME/ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Σε πλήρη ρήξη φαίνεται πως είναι ο Μάνος Δασκαλάκης με την Ρούλα Πισπιρίγκου, με τον 30χρονο να φέρεται να έχει εκφράσει την πρόθεση να κάνει τεστ DNA για να διαπιστώσει αν πράγματι είναι πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας, προκαλώντας την αντίδραση της εν διαστάσει συζύγου του.

«Όταν γινόταν η διάγνωση της κάθε εγκυμοσύνης, ο Μάνος επαίρετο ότι ήταν δυνατός και καρπερός…», είπε στην εφημερίδα Πελοπόννησος στενό πρόσωπο του συγγενικού περιβάλλοντος της 33χρονης.

Σε ό,τι αφορά το πώς αντέδρασε η ίδια, αποδίδονται στη Ρούλα Πισπιρίγκου τα παρακάτω λόγια:

«Ας κάνει όσα τεστ πατρότητας θέλει. Δεν θα καταφέρει τίποτα, γιατί τίποτα απ’ όσα -ξαφνικά- υποψιάζεται δεν θα του βγει».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ενδέχεται η Πισπιρίγκου να υποβάλει μήνυση στον Δασκαλάκη ενώ φέρεται να έχει ενημερώσει και τον δικηγόρο της, Όθωνα Παπαδόπουλο για την πρόθεσή της.

Οι «ύποπτες» αναζητήσεις της Πισπιρίγκου

Την ίδια ώρα, φως στην υπόθεση του θανάτου της 9χρονηςδίνουν οι καταθέσεις των γιατρών, της παιδιάτρου και του εντατικολόγου που έζησε τις τελευταίες ώρες και το τέλος του κοριτσιού στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού».

Παράλληλα, νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για τις αναζητήσεις που φέρεται να έκανε στο διαδίκτυο η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Mega η κατηγορούμενη την περίοδο μεταξύ της 12ης και 28ης Ιανουαρίου 2022 αναζητούσε στο διαδίκτυο:

  • έλλειψη οξυγόνου στον ανθρώπινο οργανισμό
  • αναισθησία στα παιδιά
  • αναισθητικά φάρμακα
  • νυχτερινή επιληψία
  • εγκεφαλική ατροφία
  • δραστική ουσία – φαινοβαρβιτάλη
  • epanutin: αντιεπιληπτικό φάρμακο, που αν δοθεί σε μεγάλη ποσότητα προκαλεί ακαριαίο θάνατο
  • ιατροτέκ: ηλεκτρονική ιατρική βιβλιοθήκη που παρέχει πληροφορίες για παθήσεις και φάρμακα

Υπενθυμίζεται πως η 9χρονη Τζωρτζίνα έφυγε από τη ζωή στις 29 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι εν λόγω αναζητήσεις δεν δικαιολογούν την εμφάνιση διαφήμισης κεταμίνης στην 33χρονη. Η διαφήμιση προκύπτει μονάχα εάν αναζητήσει επ’ ακριβώς τον όρο.

Ακόμη, από τον έλεγχο στα λάπτοπ και τα κινητά τηλέφωνα της Ρούλας Πισπσιρίγκου προκύπτει ότι η 33χρονη είχε φροντίσει να διαγράψει απο όλο το ψηφιακό της περιβάλλον και το εφεδρικό, όλες τις πιθανώς ύποπτες κινήσεις, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ