ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση: Προβλήματα στην άνοδο του Κηφισού - Που υπάρχουν καθυστερήσεις

Κίνηση: Προβλήματα στην άνοδο του Κηφισού - Που υπάρχουν καθυστερήσεις
Intime (Φωτογραφία Αρχείου)

Μεγάλη ταλαιπωρία το πρωί της Τρίτης στον Κηφισό και ειδικά στο ρεύμα ανόδου καθώς οι οδηγοί αρχικά έπρεπε να αντιμετωπίσουν την αυξημένη κυκλοφορία λόγω ακινητοποιημένου οχήματος στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας και στη συνέχεια ένα κινούμενο ζώο.

Συγκεκριμένα η κίνηση στο ρεύμα ανόδου ξεκινά από τη λεωφόρο Αθηνών και συνεχίζεται μέχρι το ύψος της Δυρραχίου όπου είχε ακινητοποιηθεί όχημα ενώ στη συνέχεια νέα ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς μετά τον κόμβο της Αττικής Οδού λόγω κινούμενου ζώου στο δρόμο όπως ενημερώνουν οι πινακίδες στον δρόμο.

Αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής είναι να δημιουργηθεί και μικρή καθυστέρηση της τάξης των 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα, γεγονός που έχει επηρεάσει την κίνηση και στην Αττική οδό, όπως ενημερώνει η εταιρία.

Στην κάθοδο του Κηφισού η κίνηση, λίγο μετά τις 8:15 είναι αυξημένη από το ύψος της Αττικής Οδού μέχρι την Πέτρου Ράλλη.

Στους υπόλοιπους δρόμους του λεκανοπεδίου της Αττικής κίνηση καταγράφεται στη λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα προς Ασπρόπυργο, στην κάθοδο της Κηφισίας και της Μεσογείων και στο λιμάνι του Πειραιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ