ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλήνιες 2022: Φροντιστής σχολιάζει στο CNN Greece τα θέματα της Χημείας

Πανελλήνιες 2022: Φροντιστής σχολιάζει στο CNN Greece τα θέματα της Χημείας
Πώς κρίνονται τα θέματα της Χημείας ΙΝΤΙΜΕ

Τα θέματα τα οποία κλήθηκαν να λύσουν οι υποψήφιοι των Πανελληνίων από τα ΓΕΛ, και τη δυσκολία τους σχολίασε ζωντανά στο CNN Greece ο κ. Μαρίνος Ιωάννου, ακαδημαϊκός υπεύθυνος Χημείας, του Ομιλού Φροντιστηρίων «Πουκαμισάς».

Όπως αναφέρει αρχικά ο καθηγητής «τα θέματα χαρακτηρίζονται από σαφείς διατυπώσεις και έχουν επιστημονική ακρίβεια. Καλύπτουν πάρα πολύ μεγάλος μέρος της εξεταστέας ύλης.

Ειδικότερα, στο θέμα Α, οι ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής μάλλον είναι εύκολες και το ίδιο ισχύει και για το θέμα Β, εκτός ίσως από το Β4 το οποίο θεωρώ προσωπικά ιδιαίτερα πρωτότυπο».

Όπως σημειώνει ο κ. Ιωάννου «εμείς στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς είχαμε την τύχη να το έχουμε στο τελικό διαγώνισμα προσομοίωσης».

Αναφορικά με το θέμα Γ, ο εκπαιδευτικός αναφέρει: «Αποτελείται από τρεις ασκήσεις, στα πλαίσια του σχολικού βιβλίου και οι οποίες δεν εμφανίζουν κάποια ιδιαίτερη δυσκολία.

Στο θέμα Δ, η συνθετική πορεία είναι εύκολη και η δυσκολία είναι στο Δ3.2. το οποίο έχει δύσκολες πράξεις. Οι πέντε τελευταίες, μονάδες, αλλά μόνο αυτές, είναι πράγματι δύσκολες».

Δείτε το βίντεο:

Τα θέματα της Χημείας

Δείτε τα θέματα

Το CNN Greece στο πλευρό των υποψηφίων

Το CNN Greece, συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την πιο έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, τον μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Όμιλο της χώρας, με 34 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της Εκπαίδευσης, 72 Φροντιστήρια σε όλη την Ελλάδα και περισσότερους από 13.000 μαθητές για τη σχολική χρονιά 2021-2022, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση.

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας και μάθετε πρώτοι τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ