ΕΛΛΑΔΑ

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Πλήρες Μέλος στο δίκτυο EFMD για τα προγράμματα της Σχολής Διοίκησης

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Πλήρες Μέλος στο δίκτυο EFMD για τα προγράμματα της Σχολής Διοίκησης

Το EFMD (European Foundation for Management Development) δραστηριοποιείται με στόχο στην ενίσχυση της αριστείας στην εκπαίδευση.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι απέκτησε την ιδιότητα Μέλους στο δίκτυο EFMD για τα προγράμματα σπουδών της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομικών Επιστημών. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική πιστοποίηση, που όχι μόνο αποδεικνύει έμπρακτα την υψηλή ποιότητα των πτυχίων που παρέχει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, αλλά και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη βαθιά τεχνογνωσία και την πολύχρονη εμπειρία του διδακτικού του προσωπικού.

Πιο συγκεκριμένα, το EFMD (European Foundation for Management Development) δραστηριοποιείται με στόχο στην ενίσχυση της αριστείας στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη επαγγελματιών διοίκησης, ικανών να προσφέρουν και να συμβάλουν στην πρόοδο του κλάδου, σε διεθνές επίπεδο. Στο δίκτυο του EFMD ανήκουν περισσότεροι από 30.000 επαγγελματίες και φορείς δημόσιας και ιδιωτικής διοίκησης, καθώς και 972 εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Με την ιδιότητα μέλους στον ΕFMD, οι φοιτητές και απόφοιτοι της Σχολής Διοίκησης αποκτούν πρόσβαση στις υπηρεσίες ενός διεθνώς αναγνωρισμένου δικτύου επαγγελματιών και φορέων Διοίκησης. Η συμμετοχή του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο δίκτυο του EFMD επιφέρει μια σειρά από οφέλη, ειδικά σχεδιασμένα για την επαγγελματική τους ανάπτυξη, όπως την πρόσβαση σε αρχεία και εκπαιδευτικές δραστηριότητες σχετικές με το γνωστικό αντικείμενό τους. Το ΕFMD διοργανώνει διαδικτυακά projects που προορίζονται τόσο για φοιτητές (προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών), όσο και για καθηγητές, όπως σεμινάρια, εκπαιδευτικές εκθέσεις και ημέρες καριέρας. Επιπλέον, παρέχει πρόσβαση σε δημοσιεύσεις, διεθνή projects, εξετάσεις διαπίστευσης και πιστοποίησης, συγγραφή υποθέσεων και διδακτορικά ερευνητικά βραβεία.

Σημειώνεται πως η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομικών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει σύγχρονα προγράμματα σπουδών, σε συνεργασία με τα διακεκριμένα Βρετανικά Πανεπιστήμια Queen Margaret University, Oxford Brookes University και University of East London, στους τομείς: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικά, Marketing, Λογιστική & Χρηματοοικονομική, Digital Marketing, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία, Διαχείριση Ακινήτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ